trzymajta mne ma mieszkanie gdzie sa najtansze czynsze a wymagania co najmniej jakby mieszkał na Wilanowie w Warszawie hahaha KSZO odniosło skcesz to młodzież się bawiła proste !!! kto ego nie robil za młodu!! pozdawiam kibiców KSZO!!! super atmosfera wczoraj była ! dziieki
Widzicie durnie w jakim miejscu jest KSZO 3 liga katastrofa i wy się podniecenie orgazmu dostajac źe udało się wygrać z beznadziejną Wisłą
brawo KSZO !!! łza się w oku kręci ! wczoraj jak dziecko się rozpłakałem ! aż się prosi by ktoś zainestował i awans lige wyzej, co mecz u siebie bylaby frekwencja minimum 4 tys ludzi
No cóż,ty masz orgazm waląc konia,smutne to że tyle ci pozostało 19:36.
20 08 chłopcze prawda cię zabolała no widzisz tobie nie było dane widzieć KSZO w 1 lidze bo cię tatuś w torbie jeszcze nosił
Buraku,nz mecze chodziłem jeszcze za czasów Kubka,wiesz chociaż o czym mówię?Po twoich zenujacych wpisach widać żeJestes tylko zwykłym Januszem,kibicem sukcesu.Zapamietaj kibicem sie jest a nie bywa.Wal sie januszu.
21 03 widać duma cię rozpiera że kszo jest na trzecioligowych salonach
21;03 tez chodzilem za kubka i lao
Dobrze ci napisał Januszu sukcesu.Ja ci dopisze dosadniej,pierdol sie i czekaj na ekstraklasę.
Jestem kibicem KSZO od najmłodszych lat bardzo cieszy wygrana,z jednej strony racja zobaczymy czy kibice tzw.sukcesu wrócą na ligowe mecze ,ale widząc kibiców Cracovii w naszym sektorze to się dziwię