Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Która podstawówka: nr 1 lub nr 4?

Ilość postów: 14 | Odsłon: 2091 | Najnowszy post
  • Która podstawówka: nr 1 lub nr 4?

WITAM!

MOZE COS POMORZECIE!

PRZENOSZE DZIECKO Z INNEJ SZKOŁY W OSTROWCU I MAM DO WYBORU DWIE SZKOŁY t.j PODSTAWOWA NR 1 LUB PODSTAWOWA NR 4

SŁYSZAŁEM RÓŻNE LEGENDY O NR1 ALE SAM JUZ NIE WIEM CO MYŚLEĆ !

KTÓRA POLECACIE DLA 4 tej klasy!

Gość_father
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Która podstawówka: nr 1 lub nr 4?

po pierwsze nie krzycz/caps lock/po drugie sam decyduj nikt za ciebie tego nie będzie robił

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

jak dla mnie 4 ma jakiegoś ducha tradycji-sam wygląd przyciąga.1 kojarzy mi się z dziećmi bogatych rodziców.Klimatu to tam nie ma.Przynajmniej z wyglądu.

Znajoma kończyła parę lat temu 1 i odczuwała,że jest gorsza bo jej rodzice należą do przeciętnie zarabiających.

Ja Syna za 2 lata daję do 4.

Blisko przystanków autobusowych,w centrum miasta w sumie.Blisko sklepy.

Ale to moje zdanie-a ile głów tyle myśli.

Pozdrawiam forumowiczów:)

Gość_Aśkot
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja mam bardzo przykre wspomnienia z 4, moja córka tam chodziła przez rok w 2 klasie i wystarczy. Zdecydowanie polecam 1, właśnie dlatego że jest z dala od ulic, sklepów i przystanków.

Ocena szkoły przez pryzmat majętności rodziców to absurd!

Gość_bib
          Zgłoś
          Odpowiedz

absurd może z punktu widzenia rodziców ale nie dzieci...

Gość_Aśkot
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Która podstawówka: nr 1 lub nr 4?

jeśli odebrałeś (aś) jako krzyk to twoja sprawa! raczej z natury jestem spokojny!

z mojej strony potrzebuje tylko troche informacji od tych ktrórych dzieci uczą sie w tych szkołach!

decyzja jak najbardziej należy do mnie dzięki za spostrzeżenie!

odpowiedzi z 11:21 i 12:49 różnia sie o 180stopni dlatego załozyłem ten wątek żeby z tego wyciągnąć śrenią i podjąć decyzje w imieniu mojego dziecka a jak każdy chciałbym jak najlepiej dla niego!

pozdrawiam forumowiczów

Gość_father
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Moja córka od zerówki chodzi do 1. Teraz jest w II klasie i ja jestem zadowolona ze szkoły. W szkole są różne zajęcia dodatkowe, np plastyczne z których córka jest bardzo zadowolona, sportowe, na stołówce pyszne i tanie obiady, poziom jest wysoki, dzieci wychodzą do kina, do teatru, mają wycieczki. Nie odczuwam, jak ktoś tu napisał, że to szkoła na bogaczy. Szkoła jak szkoła, są różne dzieci pochodzące z rodzin o różnym statusie materialnym. Ja ze swej strony mam jak najlepszą opinię o szkole.

Gość_mm
      Zgłoś
      Odpowiedz

Father - Ty do podstawówki się cofnij - pomoŻecie mądralo.

Jedynka jeśli chodzi o poziom.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Moja córka ukończyła już szkołę nr 4, nie było problemów, ja polecam tak jak to ktoś napisał szkoła z tradycjami a szkoła nr 1 dla elity:)

Gość_EDI
          Zgłoś
          Odpowiedz

Chyba dla elyty - elyta - nowobogaccy, a te ich dzieciaki to wyżynami intelektu nie są. Dawaj do czwórki albo do piątki. Nie ma już dwójki - to była dopiero szkółka.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Moja córa chodzi do 4, z poziomu edukacji jestem zadowolona bardzo, także ma dodatkowe zajęcia na które z chęcią uczęszcza. Obecnie jest w drugiej klasie i jedyne co mnie przeraża to zachowanie rodziców jeżeli chodzi o składki, komunię św, akcja mama na korytarzu. Moim zdaniem dzieci powinny same sobie radzić w niektórych sytuacjach, my natrafiłyśmy na rocznik gdzie to mamy siedzą w szkole i rozwiązują problemy.

Gość_Ti
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

A właśnie że te dzieci są wyżynami intelektu. Szkoła nr 1 jest o najwyższym poziomie nauczania, podstawówką w Ostrowcu. Wszyscy o tym wiedzą, na każdych egzaminach i testach to wychodzi. Tak samo jak gimnazjum nr 1 - równiez baaardzo wysoki poziom. Polecam 1.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

taa..to ciekawe dlaczego 4 jest najlepiej przygotowująca podst?moja córka chodzi do 4 i jak najbardziej ją polecam szkoła może i niewielka ale czy nie o to chodzi by dziecko było dokładnie wyszkolone (czyli nie anonimowe) od czasów nowego dyr.wiele się dzieje-na lepsze. A co do 'szoku' komunijnego to jest to wina tylko i wyłącznie rodziców .ja już po...i nie dałam się ciągłym składkom itp. to co należy a i owszem ale nic poza tym (jeszcze bierzmowanie śluby ...itd)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

bardzo proszę napisz mi w jakich rankingach bo chyba nie egzaminów do gimnazjum !

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę