Coś ostatnio tych milionerów u nas przybywa. Rok temu prawie 10mln, teraz 24mln. Ktoś będzie miał bardzo szczęśliwe wakacje.
Problem taki, że gram od roku. I jedyne to mi się udało uszczelnić to czwórka w mini. Tylko tak w tym państwie można żyć w luksusie bez znajomości.
No ja, a co?
Ważne żeby zdrowie bylo to bedzie szczęśliwie a kasa szczęścia nieda
Niby tak. Ale zdrowie dzisiaj mamy a jutro już może być gorzej. Kasa, taaka kasa na pewno zmienia życie na lepsze. Człowiek od razu szczęśliwszy.
Mnie by szczęście tam taka kasa dała.
Spłacone długi i jeszcze trochę by na życie zostało.
Wiadomo. Pomarzyć zawsze można. Może i nam się kiedyś uda. Fajnie by było iść na emeryturę w wieku 30,40,50 lat i korzystać z życia."W każdym bądź razie gramy dalej. Powodzenia wszystkim graczom i żeby do nich szczęście Te się uśmiechnęło.
06:36. Wszyscy mówią, że pieniądze szczęścia nie dają, ale jakoś dziwnie każdy chce to sprawdzić na sobie:) Może i nie dają szczęścia, ale bardzo znacznie je ułatwiają, a i jak jest kasa, to o zdrowie łatwiej zadbać.
Wałęsa...
Powinien zapłacić podatek od wygranej
Przecież podatek jest z automatu potrącany. Dostanie jeden milion może mniej, ale i tak to kupa szczęścia
Cóż, statystyki pokazują że ci co wygrywają miliony, po paru latach kończą gorzej niż mieli przed wygraną - większość wygrywających nie ma pojęcie o rozporządzaniu pieniędzmi, więc szybko wydaje coraz więcej, apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc chcą żyć na tym samym poziomie, pomimo tego że skończyły się miliony z wygranej, popadają w długi i kończą jako bankruci. Więc wygrana wcale nie jest niczym fajnym dla przeciętnego Kowalskiego
Jak ktoś madry wystarczy kupic kilka mieszkań w duzym miescie i kasa sie robi sama
Dla ideii. Od przybytku głowa nie boli.