Patrząc na to co PIs wyprawia:
- ozusowanie umów zlecenie
- oCITowanie spółek komandytowych
- zniszczenie jednej z niewielu produktywnych branż polskiego rolnictwa która nie przynosiła strat
- zniesienie odpowiedzialności za przestępstwa w dobrej wierze przeciw Covid
Może to popierać albo głupek który nawet nie stał koło podręcznika ekonomii albo ktoś kto mentalnie jest w 2015 i popiera PiS bo jest przeciwko PO. Dodam że PiS ma na swoim koncie parę dobrych rzeczy, ale od wyborów zaskakują mnie cały czas samymi okropnymi wiadomościami.
PiSPO jedno zło
Popierałem ale już nie
Powody inne min . uległość wobec starszych braci w wierze
A ja jak sobie przypomne rządy PO-PSL to popieram PiS
Ja również gościu 15:17. Wobec braku lepszej alternatywy w tej chwili popieram PIS.
Też kiedyś popierałem, ale pałka się przegła.
Niby kogo mam popierać ? Tych co byli wcześniej ?Daj spokój.
Pis was doi jak krowy mleczne a wy na nich głosujecie jak stado baranów. Doje... li wam 35 nowych podatków w postaci ładnie nazywanych opłatami, rzucili wam ochłapy w postaci 500+. Nie wprowadzili żadnych ustaw w żadnym ministerstwie, które by wpłynęły na lepsze funkcjonowanie państwa.
O przepraszam. Wprowadzili ustawę o bezkarności dla siebie i urzędników(czytaj rodzin) podejmujących różnego rodzaju decyzje w tym również finansowe w czasie pandemii. Jednym słowem pod pretekstem covid 19 zagwarantowali sobie grabież państwowych pieniędzy bez ponoszenia konsekwencji.
Pierdoleni złodzieje!!
W jaki sposób mnie doi?Można jakies konkrety?
Tak, jak zostałem wydojony przez poprzednie rządy gościu 15:29 to już bardziej się nie da. Teraz odzyskuję przynajmniej część tego, co mi zabrano. Nie mam ochoty na dalsze eksperymenty. Tylko PIS.
taa bo lepsze rządy szambiarzy
15:08, ale o co ci konkretnie chodzi chłopaku? Starasz się mnie i innych przekonać na oddanie głosu na kogoś innego, ale nie wymieniasz żadnej alternatywy?
Konfederacja, Lewica, Koalicja Polska - nie są idealne, 2 mi w cale nie pasują ale przynajmniej to odmiana od PoPiSu
Lewica całkowicie odpada, podobnie jak PO, a do reszty mnie nie przekonales.
To fakt.Nie mamy tak naprawdę na kogo głosować
Zgadzam się z tobą, nie mam zamiaru głosować, w myśl zasady- wybieram mniejsze zło.
Lewica odpada, Konfederacja też, nawet szans nie mają, Koalicja Polska to PSL - podziękuję. Nie ma żadnej alternatywy dla PIS na obecną chwilę.