Na Ogrodach chyba tylko w 5-ciu na 30 bloków są termy. Na Słonku dużo więcej.
Na Słonku to we wszystkich
Jeden radny powiatowy pis ma w oswiadczeniu dom za 20 tys takze spokojnie kupisz
Trzaskowski buduje kible za 650k a Ty chcesz mieszkanie za 200? Haha.
17.47 w cenie ławeczek patriotycznych
Jak zawsze musial sie odezwac POroniony wczoraj o 17'35'.A co do mieszkan to sto razy wolalbym mieszkanie w centrum na przyklad na Kilinskiego albo na Reja .Blisko przychodnie.bazar,park miejski..mozna pospacerowac walami nad Kamienna ,kino ,skwer z fontanna na ALEI .A nie na blokowisku typu Rosochy gdzie procz blokow nie ma nic a nocami z okien wylatuja butelki.
To sobie mieszkaj. Nikt od Ciebie tego mieszkania na Kilińskiego nie odkupi.
Tylko na rosochy mieszkania mają 30lat. Na Kilińskiego chyba przedwojenne. Na Reja rzeczywiście bloki ładne i nie stare. Na Kilińskiego ja osobiście za darmo mieszkania bym nie wziął.
Nie pitol na Kilińskiego bloki kolejowe są z końca lat osiemdziesiątych,chciał bys na pewno takie ale tam nie ma na sprzedaż.
Ja bym tam nie chciał mieszkać 18:23. No ale, co kto lubi.
Są jak stary umrze
W 1995 na ROSOCHACH nie powstawaly juz bloki.Dlatego gosciu z 15.00 piszesz nieprawde/Najmlodsze bloki w tej dzielnicy maja prawie 40 lat,.Bardzo przyjemne jednoklatkowe bloki przy ulicy Pogodnej maja kilkanascie lat ale to oddzielne osiedle i nie nalezy do ROSOCH/Osiedle na Reja to fajne kameralne osiedle i spokojne.Ale czynsze tam dosc wysokie.
W 1993 był bydowany, więc 32 lata. Mimo wszystko w porównaniu z ogrodami, sloneczkiem o wiele lepsze. Bez piecykow przynajmniej i klatki schodowe, piwnice wyglądają ok, przynajmniej powyżej numeru 80. Nie wiem jak w tych starszych.
Oto dom,Homeserwis,olx,
Tu patrz na mieszkania,a jest ich sporo w różnych cenach
Ale na Słonku są niskie czynsze. A to bardzo ważne- lepiej płacić 400 niż 800
Wysokie .Są termy.