Proponuje namiot.Tani ,wygodny ,przestronny ,lekko uzywany.Ocieplenie ze styropianu na zime -gratis.Samochody kupujecie za ponad 100 tys.,a 280 tys za dom to drogo.Żenada.
Nie jestem właścicielem tego domu tylko obserwatorem tego forum.Kiedyś sprzedawałem dom,to wiem jacy kupujący potrafią być wybredni.Jednej szanownej pani np.nie pasował kolor kostki przed domem.Każdy chciałby kupic willę za marne pieniądze.
Też racja.Tutaj masz przynajmniej kawałek ogrodu a nie 2m2 balkonu.I nie słyszysz jak sąsiad kopuluje.
Do gościa z 14:18
190 tys. za dom, o którym mowa to byłaby śmieszna cena, a nie realna. Rozumiem, że ktoś chce dom sprzedać, a nie oddać prawie charytatywnie.
Najlepiej weź rzeczoznawcę do wyceny- wtedy zejdziesz na ziemię ile to jest warte realnie. 190 tys za stary dom przy bardzo wąskiej drodze bez kanalizacji, bez gazu, bez dostępu do ogrzewania z MEC to i tak za dużo. I jeszcze 300 m działki- nie ma miejsca nawet na ogródek.
No wiesz kostka to nie ściana, że sobie pomalujesz do południa. Sprzedający potrafią być wybredni. Myślą, że ich aranżacja jest najlepsza na świecie i każdemu musi się podobać.
Bo wiesniski muszs sie pokazac. Bedzie mieszkal w lepiance ale kredyt na auto wywalony ns 100 tys. Mowi ze beda mu zazdroscic? Czego ? Kompleksow i glupoty?
z tą ceną za to co oferuje, to jeszcze poczeka. duże pole do negocjacji.
Domów i mieszkań w Ostrowcu i okolicy jest dużo a będzie jeszcze więcej,za 10-20 lat kupisz za podpisanie umowy notarialnej tylko po to byś płacił podatek za tą posesję.Ludzi ubywa a domy są nadal budowane metodą tradycyjną czyli na 100 lub więcej lat.W blokach już są pustostany a domów nie zamieszkałych też wiele stoi ,głównie te piętrowce budowane w latach komuny
Mylisz się jasnowidz.Twoje wywody nijak się mają do rzeczywistości.Od dłuższego czasu zajmuję się rynkiem nieruchomościami i widzę,że popyt przewyższa podaż.Co ciekawe,w Ostrowcu,na razie powoli,ale rozwija sie rynek deweloperski.Ludzie zaczynają zarabiać na budowaniu domów.Pozdrawiam.
Ceny domów i mieszkań są śmiesznie niskie w O-cu.U nas w Warszawie za te pieniądze,które oferujecie na kupno mieszkania,kupilibyscie co najwyżej garaż albo pawilon handlowy.I to niewielki.