tak dwa pokoje za 172 tyś zł, ale zobaczcie jaki metraż 38m klitka! Porażka
Jak w dowcipie:
Baco,ile chcecie za tego psa?
Milion złotych.
E to nie sprzedacie.
sprzedom,sprzedom.
Po kilku dniach baca psa nie ma.
Baco ,gdzie pies?
A sprzedołem za dwa koty po 500tys.
Szczyt bezczelności te ceny! To jest kur... Wa Ostrowiec.
Ja nie sprzedaje. Powiem za ile kupiłem. Trzy lata temu 2200zl za m kwadratowy. Za te ceny które są obecnie wolałbym mały do budować! W życiu bym nie kupił mieszkania w bloku za 4000 zł za metr kw.
Te ogłoszenia z absurdalnymi cenami, jak ktoś obserwuję rynek ciągle się powtarzają a nieruchomości się nie sprzedają. Ci sprzedający nie wiem na co liczą? A może te ogłoszenia nie są prawdziwe tylko mają kształtować wysoka cenę na rynku. Może steruję tym jakąś agencja?
Absurdalne na Ostrowiec są ceny pow. 3000 tys za m kw.
To prawda bo w tym mieście trudno zarobić na utrzymanie domu, spłatę kredytu i wygodne życie. Perspektywy niewielkie. Wątpię by ktoś chciał wrócić do Ostrowca i tu mieszkać. Wiedzą to, to co wyjechali i poczuli inne życie. Mnie rodzice namawiali na powrót do miasta, ale nie. A jeśli miałbym jeszcze kupić tu mieszkanie w tych cenach to w życiu.
11:54, a co ty Qrwa masz do cudzych mieszkań i kto na ile wycenia?
A co ty masz Qurwa do tego co pisze? Jeśli ktoś wystawia coś na sprzedaż mam prawo to komentować i wyrażać swoją opinię!
https://www.olx.pl/oferta/kawalerka-po-remoncie-CID3-IDHkkf9.html
Kolejne ogłoszenie które ma podnieść lub usprawiedliwić ceny na rynku.
Debilizm totalny.
To ogłoszenie to jakiś Kir. Nawet nr telefonu nie ma. Pewnie ktoś nie może sprzedać swojego mieszkania więc daje takie jat to tzn. cena 5600zl za m kw, po toby jego wydawało się tanie.
Tandetna praktyka stosowana na rynku nieruchomości.
14:00, to jest Qtasie sprawa między kupującym/sprzedającym, a ten wkład do prezerwatywy, w każdym wątku dotyczącym nieruchomości, uskutecznia swój bełkot. Niech pała sprzeda swoje za 2000zl, ale zapewne golas nie ma nic do sprzedania. I zapamiętaj sobie jełopie, że wolność słowa nie oznacza, że musisz się swoim zidioceniem chwalić publicznie.
Gość 11:45 aleś burak. Gratuluję wychowania, chyba jego braku. Powiedz zdanie, a powiem Ci kim jesteś.. Przedstawiłes się pięknie. Pizdrawiam
Taj jest jak skrytykujesz lub trafisz w czuły punkt. Pewnie ten z 11:45 chce coś sprzedać i nie może... Dlatego wychodzi poziom inteligencji w treści wypowiedzi.
Tak to jest na tym forum. Ktoś zaczął watek o kupnie domu, a skończyło się na obelgach. No cóż...