Dom do generalnego remontu. A generalny remont to ogromne koszty.
Z działką gdzieś na zadupiu jak dębowa Wola. Janik, kunow, a nie w Ostrowcu.
Oczywiście, że wiele zależy od lokalizacji.
Jeśli ktoś ze względów zawodowych czy rodzinnych potrzebuje domu w Ostrowcu, to nie kupi domu w Ćmielowie nawet za akrakcyjną cenę.
A sprzedajcie sobie i kupujcie domki w surowym stanie nawet za 100 000 może się uda?
I sprzedawajcie sobie mieszkanka w blokach na wysokich piętrach nawet za 50 000 może się uda?
To wasza sprawa.
Oczywiście, każdy zrobi jak zechce. Tylko trochę rozsądku te mieszkania po 4500zł za m kwadratowy to rzeczywiście kosmos. Nie wiem jak to nazwać...może totalna chciwość?!
Wątpię by sie kupujący znalazł na te perełki!
9;33. Znajomi zawsze wydają bardzo mało pieniążków na budowę. Zrób to ty sam i dopiero się wypowiadaj. Ja już to przeszedłem.
18:03
Oczywiście. Kto budował lub remontował wie ile to kosztuje - pieniędzy, czasu, nerwów, stresu.
I dlatego półdarmo nie odda.
Jeżeli komuś nie zależy bardzo na sprzedaży to zawyży cenę a może jakiś jeleń się trafi. Inaczej się to ma jeżeli kogoś sytuacja zmusza do sprzedaży. Wtedy cena jest bardziej realna.
20:14
Jeśli komuś nie zależy na kupnie to zaniży ofertę, a może jakiś jeleń się trafi i mu sprzeda za marne grosze.
A czego nie? Przecież w Ostrowcu żyje się jak w Wawie! Za rogiem dobrze płatna praca, docenienie pracownika, świetlana przyszłości itp.
W Szewnie jest za 320000 zł.https://www.facebook.com/commerce/listing/836954890391497/?media_id=3&ref=share_attachment
Do sprzedania przytulny dom o powierzchni ok. 50 m2 - kuchnia, pokój, łazienka i ganek zamknięty, w pięknej, malowniczej i spokojnej okolicy - w Szewnie k/Ostrowca Świętokrzyskiego. Obok domu na posesji znajduje się garaż, a w skład nieruchomości wchodzi też działka z przygotowanym miejscem na grilla.
Dom powstał w latach 70tych XX wieku, ale w ciągu ostatnich kilku lat wykonano kompleksową renowację budynku:
- generalny remont kuchni: eleganckie, wysokiej jakości meble na wymiar,
- generalny remont łazienki: nowe instalacje, glazura, sanitariaty,
- wymieniono okna,
- ocieplono styropianem i otynkowano,
- wymieniono pokrycie dachu,
- nowe wyposażenie AGD kuchni (kuchenka z piekarnikiem, lodówka podblatowa) .
Garaż z kanałem, ocieplony, z nowym pokryciem dachu.
Za domem dodatkowe miejsce parkingowe
Brama wjazdowa metalowa, podjazd i miejsce na grilla wybrukowane, za domem płot drewniany. Na terenie działki znajduje się też studnia.
Tel. 501-255-354
Czy ktoś słyszał o budowie na Ludwikowie domów w systemie deweloperskim. Kto to ma budować.