Już jak był bardzo mały był bardzo żywiołowy . Cały czas biegał i mnie męczył . Włączam tez muzykę i tańczę razem z nim . Tańczę a on na mnie szczeka lub mnie goni. Jak miał półtora miesiaca zerwał cała tapetę ze ściany ..... Wnosił tez klescze z traw
Byłem na meczu i miałem brudny dres ... taki szary
K
Zgubiłeś się znowu ??
Musisz mieć zajebiście smutne życie, człowieczku.
Bo mam tego typu psa ??? Ciagle musze się nim opiekować
Buty mi okropnie śmierdzą
K tęsknie za tobą ;((( pies mnie znowu ugryzł
Co jutro będziesz robił?
Bede sral i rzygal Gladiatorze
Jutro będę ćwiczył ... Musze trochę przybrać na ramionach
Bo nogi mam zbyt mocno umięśnione i tyłek
Śmierdzi mi z majtek ...
Jesteś ??? Wrocilem teraz z psem .... Ale on sra śmierdząco
Ostrowiec zalany, a ty wychodzisz z psem? Łódką płynęliście czy mieszkasz gdzieś indziej?
Mieszkam w domu zakonnym z babcia i ciocia , bo przez Szatana straciłem WSZYSTKO... dom był nawiedzony i duchy mnie straszyły
Dom zakonny czyli społeczny inaczej
Pomaga nam ksiądz i zakonnica ( miałem bardzo trudna przeszłość , podejrzenie opętania diabelskiego ) i oni modlą się za mnie , bym jakoś doszedł do sb.
Aha. Ale to jest w Ostrowcu czy w innym mieście?
Inny zakątek wieczysty . Zupełnie inny wymiar . Byłem tez u biskupa na konsultacji i sam się za głowę złapał ... Ze mogę być ciężko chory lub opętany ... Nie zgodziłem się na egzorcyzmy . Bardzo się bałem . Dlatego postanowiłem wyrzucić cmentarne buty . One jednak do mnie wracały i w nocy nawiedzały ... To były trapery , które ubierałem na cmentarz
Tam spotykałem się z czarownica
O jakiej porze dnia widziałeś te czarownicę na cmentarzu?
O północy i wtedy pokazała mi wrota do piekła ... Tam był michael Jackson
Widziałem jego tył pleców i głowę . Tańczył w kapeluszu i miał na sb grubą kurtkę ... Zimny podmuch wiał mi na policzki a wiedźma śmierdziała . Była bezsilna i bezdomna