Szmaciarze z pis zafundowali upadek polskiej turystyki, gospodarki.
Jak długo jeszcze mendy pisowskie będą gnębić kraj?
Pośle Kryj - nie wstyd Ci , że jesteś w szmaciarskiej partii?
tak długo, jak będą w stanie podwyższać podatki, żeby utrzymać pincet+
Nie było wyczekujących smsów i już pyk jest wpis. Czy cenzura nie wszystkich obowiązuje, się pytam?
Dlaczego wyzywasz rząd ? Popatrz co się dzieje w innych krajach. Polska nie jest tu wyjątkiem, u nas i tak wygląda to całkiem nieźle. Zrozum pajacu, że nie ma innego wyjścia.
P.S. Od pana Posła Kryja się odpierwiastkuj. To dobry człowiek, pomógł uzyskać dotację na salę koncertową dla szkoły muzycznej.
problem taki, że brakuje im konsekwencji i logiki w tym co robią, do tego w innych krajach jest znacznie lepiej obecnie
No nie wiem czy lepiej gościu 16:36. Niemcy od wczoraj siedzą zamknięci w domach i posiedzą sobie tak do połowy stycznia. Co w tym lepszego ? To ja już wolę siedzieć tylko w Sylwestra.
a stoki już naśnieżone :D
przecież dobrobyt w Polsce wziął się z Niemiec, więc w pewnym sensie ma to sens.
15:46. Ty też nie czekałeś w kolejce do łaskawości admina. Jak to zrobiłeś?
Wydaje mi się, że blokowanie jest losowo, bo jak widzę, raz komentarz pojawia się od razu, a raz czeka na weryfikacje. Chyba nie ma tutaj jakiejś specjalnej zasady.
W innych państwach już od pewnego czasu są jeszcze dotkliwsze obostrzenia i co? Też będziesz winił za to PiS?
Chyba nie... Wszak nasz premier wygasił już epidemię wiele miesięcy temu :)
Oczywiście, bo Pis jest niewiarygodny. W jednym tygodniu mówi, że nie będzie żadnych obostrzeń, a w drugim je wprowadza. Takie rzeczy zazwyczaj się planuje, ale nie w korporacji pis, gdzie sami imbecyle bez wyobraźni. Jak się ma zamiar zamknąć galerie to się ich po prostu nie otwiera. Zbyt logiczne, czy nawet to dla fanatyków jest niezrozumiałe? Nie oszukujmy się. Sytuacja z pandemią w tym momencie nie jest już tak dynamiczna jak to było w marcu b.r. Pytanie tylko: czy ten rząd robi tak specjalnie czy po prostu jest bardziej ułomny niż to się ludziom może wydawać?