NIE WIEM ALE TO SZOK BY TAK WYGLADALO GLOWNE RONDO GLOWNY WIAZD DO NASZEGO MIASTA , SRODEK RADA WYGLADA JAK WALY NAD KAMIENNA ZAROSNIETE BADYLAMI I TRAWSKAMI....... TO SWIADCZY O GOSPODARZACH MIASTA..... JEST PRZYSLOWIE JAK CIE WIDZA TAK O TOBIE PISZA....
całe miasto wygląda jak wielka łąka! kto za to odpowiada? a może to taka moda ?
nie mają czasu na pierdoły, teraz czekaja na wybory czy wygra Komorowski czy kaczyński, kosić beda pozniej - STOŁKI
WSTYD STRASZNY WSTD CIEKAWY JESTEM CZY KOLO DOMU GOSPODARZ MIASTA MA TAK SAMO......
zrobie zdiecie i umieszcze na internecie jako wizytowka Ostrowca , fajnie Aga ze poruszylo cie to i napisalas
teraz jak ludzie do ostrowca na wybory przyjechali to mają widok ! utwierdzaja sie,że dobrze zrobili ze wyjechali
BĘDZIE PO PREMII CZY NAGRODA?
Ostrowiec jest zaniedbanym miastem jeśli chodzi o czystość
sami mieszkańcy też się do tego przyczyniają niestety
moze i przyczyniaja sie do tego ze miasto jest brudne ale jak brak jest smietnikow na chodnikach ......
miasto jest zaniedbane szare bure i ponure jak by nie Baltow to pies z kulawa noga by nie przyjechal a jak bedzie autostrada to to miasto bedzie zapomniane
MIESZKAŃCY SA ZBYT WYROZUMIALI DLA TYCH CO ODPOWIADAJA ZA CZYSTOSC MIASTA, DO PRACY LENIUCHY, OBIBOKI DOROBKIEWICZE
a co w tej trawie piszczy?
amba spaliny smrod brod
Wilczyńskiemu kose do ręki jak nie umie przypilnować to niech sam to wykosi.
Rządzi w tych sprawach ZUM czyli dyr. Wesołowski i Staruch. A właściwie nie rządzą bo tam się nikt ich nie słucha. Pracownicy robią co sami chcą a właściwie to nic nie robią tylko biorą pieniądze. Pogonić to towarzystwo do roboty to i miasto będzie czyste.
a ja mam swietny pomysl co zrobic na srodku ronda
a Górczyński gdzie jest? obraził sie po wyborach i kosił nie będzie? ten ZUM podlega chyba pod niego, to co jest, dalej w cieniu siedzi? słonca ni ma niech wychodzi z cienia