Specjaliści lekarze jutro będą przyjmować czy raczej odwołane? Jesteście w temacie?
Jak z laryngologiem na dziś bo ciężko się tam dodzwonić.Może ktoś wie?
wszędzie burdel,brak jakiejkolwiek informacji o przychodniach ,wizytach umówionych na dany dzień.Telefony milczą lub są"zajęte".Po jasna cholerę mamy ten internet i tych rządzących. p Górczyński mówi ,ze wszystko o key.A tu prostych informacji nie ma.
ja miałem termin wizyty i nie skorzystałem bo było zamknięte i nikt mi nie oddzwaniał.
Ludzie, laryngolog to nie jest specjalista, ratujący zycie podobnie jak okulista itp.Odłóżcie te wizyty na " PO EPIDEMII".Chrońcie siebie i swoich bliskich.Po co pchać się do przychodni, jesli tam jest najwięcej zarazków!
Co ty pleciesz ,a jak kogoś bardzo bolą uszy ,zapalenie,angina ropna zapalenie zatok itp
ja mam powiekszone węzly chlonne i gdzie mam sie zglosic? bylam dzisiaj to mi powiedzieli ze zamkniete do odwolania. A ja dopiero chce sie zarejestrowac? to za miesiac bedzie 10 razy wiecej ludzi. Co ja mam zrobic??
Węzły chłonne to nie laryngolog.Człowieku.To trzeba do hematologa, lekarza rodzinnego.
Lekarze maja prawo do urlopu zgodnie z kodeksem pracy, tak jak wszyscy. Ot i wszystko.Wrócą po uropie to się zarejestrujesz.Przecież w Ostropwcu jest kilka poradni.Zawsze, któraś przyjmuje.