kolejny przykład witamina c DO WLEWÓW bez problemu dostaniesz w Niemczech ale Polak ma umierać i tutaj nigdy nie dostaniesz
Jak nie umiesz pomóc, to wypad foliarzu. Pełno was teraz w necie, pojebów i każdy klepie to samo.
A co ty możesz wiedzieć o jakiejkolwiek telewizji, dzikusie? Nie chcesz pomóc, to spier... sprzedawać suplementy. Po coś tu wlazł?
ale przecież ja chce pomóc, to jeszcze zawsze jestem mieszany z gównem
"Jak sprowadzic z zagranicy lek ktorego od miesiąca nie ma w naszych aptekach ,natomiast na zachodzie bez problemu można go kupić na receptę"
Pomóż koleżance bez spiskowej dygresji.
to tych co to wymyślili powinni już dawno zamknąć
To nie musi być depresja ani lęk. Winny: chroniczny niedobór witaminy B12
Czy któryś Twój lekarz zlecił badania na poziom B12 i D? No to co to są za lekarze co tylko farmaceutykami leczą uzależniającymi, niszczącymi ludziom życie, doprowadzającymi do samobójstw? To po co on składał przysięge?
W końcu jak poziom witamin i CBD jest odpowiedni dochodzimy do badania na przewlekłe zatrucie rtęcią, i tutaj często jest przyczyna cukrzycu, depresji, bezsenności itp.
Nie słuchaj go. Witaminy bierz wspomagająco, a i owszem, ale one nie zastąpią farmaceutyków na tym etapie.
foliarz wierzy w smoki i twierdzi, że królowa Anglii ma 600 lat.
a nie ma? zobacz ile ma zmarszczek, nie słuchaj go .. witaminy to jest LEKARSTWO a tym chemicznym gównem tylko pogarszasz swój stan zdrowia
to oni przysięge składają żeby na malediwy za darmo latać? za trucie dwutlenkiem tytanu i innym gównem
dodam że często bezzasadnie przepisują droższe leki z takim samym składem wmawiając pacjentom.że są "lepsze" . Zachodzi uzasadnione podejrzenie korupcji.
Dla żony po lek jechałem 100 km. Braki w hurtowniach. Dostępność można sprawdzić na ktomalek.pl