Czy ktoś zna może lekarza, który zgodzi się przyjść prywatnie do domu do dorosłej/starszej osoby?
W ostrowieckiej są ogłoszenia lekarzy w rybryce Ogłoszenia. Tam poszukaj, może się znajdzie.
Ktoś zakłada poważny wątek, potrzebuje pomocy a ty forumowy śmieciarzu jak zwykle w swoim stylu chcesz zabłysnąć 07:52. Wstydź się dzieciaku, jeśli wiesz, co to wstyd.
Żaden lekarz prywatnie nie przyjedzie do domu możesz iść tylko do jego gabinetu prywatnie i cie przyjmie
Jeśli to jest coś poważnego, to dzwoń na pogotowie, a nie pytaj na forum, gdzie idiotów nie brakuje. Jeśli się da poczekać, to najlepiej jutro zadzwoń do przychodni i tam Ci na pewno poradzą co robić.
Za wszystkie rady dziękuję. Niestety , chodzi mi o coś więcej niż wizyta z poradni, ta zwykle niczego nie wnosi. Pogotowie
to już w ogóle nic i nie jest to wypadek nagły. Prywatnie , za pieniądze, nikt nie chce przyjść. O to pytam.
Nie przyjadą byłam w takiej samej sytuacji prosiłam ale i tak mi odmawiali
Cholera- jak prywatnie w przychodniach to przyjmują a do domu prywatnie nie przyjedzie.
Dziwnie piszecie. Mam wiele schorzeń i mimo covid zawsze przyjeżdzają. Ostatnio była neurolog i nawet psychiatra. Wszystko na NFZ. Zmieńcie przychodnię.