Któremu według was lekarzowi w Ostrowcu warto powierzyć swoje zdrowie i w której przychodni??
chodzi Ci o jakąs specjalizację czy chcesz się zareklamować w kilku postach nastepnych?Jesli chcesz sie zareklamowac to wykup ogloszenie w gazecie ostrowieckiej
Komentarz do buba z 15:10. Nie sądzę aby, lekarz szukał reklamy na forum. Po prostu ktoś chce zapytać, porozmawiać o lekarzy w ostrowieckich przychodniach, którzy leczą mądrze i skutecznie. Moim takim lekarzem jest dr. M Pietruszka z Novomedu.
aha, Novomed ma malo pacjentow i ta droga szuka nowych, do przewidzenia.
My nie znamy sie na leczeniu, mozemy jedynie ocenic, czy poradnia jest przyjazna dla pacjenta czy nie i tyle i czy lekarz sie usmiecha czy nie, czy sie myje, czy nie :)))itd..
Zastanawiam się dlaczego ludzie dopuszczają się złośliwości. Ja jestem pacjentem przychodni Gomedu. Mam lekarza do którego chodzi cała moja rodzina. Każdy pacjent może wybierać sobie przychodnie i lekarza. Ludzie nie doszukujcie się złośłiwości!!! Chore!!!
to nie sa doktorzy tylko lekarze na doktora trzeba go obronic a z tego co wiem na palcach jednej reki da sie policzyc doktorów w ostrowcu!
Jak zwał tak zwał wiadomo o co chodzi. Jeden mądrzejszy od drugiego a temat rozpoczęty nie ma finału. Moim ulubionym lekarzem doktorem jest House - tylko gdzie ta jego przychodnia xD ???
House jak zwany to tylko wyobraźnia scenarzysty, i nie łudź się że taki lekarz istnieje.