muszę szybko zrobic badania okresowe (płatne)u lekarza medycyny pracy.do kogo najlepiej?z góry dziękuję za odp
Polna można, ale raczej nie szybko;) Krew, mocz, okulista, prześwietlenie - na pracownika biurowego;)
dr Bałczewska gabinet ma koło małego bazarku w tym bloku
Uważaj bo niektórzy lekarze u nas wystawiają zaświadczenia a nie mają uprawnień i pracodawca takich badań nie uznaje, znam takich conajmniej dwóch nazwisk nie wymienie
Ale to już problem pracodawcy, co nie? To pracodawca placi za badania i to pracodawca ma mieć "przebadanego" pracownika;)
Pracodawca ma podpisane umowy z określonymi lekarzami i to on Cię do nich powinien skierować, bo to na jego koszt.
dr Bałczewska jest lekarzem medycyny pracy, przyjmuje w omedze na ogrodach
gdybym miała skierowanie od pracodawcy to bym nie pytała,muszę zrobic prywatnie.dzięki za odp
nie zawsze, nieraz sie robi na swoj koszt i gdzie chcesz
Polecam gorąco Panią Dok.Irenę Kowalczyk-Kwiecień super Pani Doktor przyjmuje na Oś.Ogrody w poradni ,,RODZINA'' sami się przekonacie pozdrawiam.
Pani dok I. Kowalczyk- Kwiecień odradzam z całego serca, badała mnie podczas komisji lekarskiej jeżeli to można nazwać badaniem...ukończyłam szkołę medyczną i bynajmniej wiem że pomiar ciśnienia nie wygląda na ''dotknięciu" stetoskopem..dzięki niej straciłam II grupe ponieważ nagle moje płuca ozdrowiały i się magicznie wyleczyły.. naprawdę szkoda słów.
Do którego lekarza medycyny pracy polecacie iść do Promedu na Kilińskiego? Który zleca jakieś badania wstępne?
Którego lekarza medycyny pracy polecacie na podbice książeczki sanepid ? Jaki koszt ?