CELSA lista 41osob do przeniesienia z ZWK ludzie gdzie tu równość pracuje tu już ponad 13lat nigdy nie dostałem żadnej nagany i tu pytanie gdzie sprawiedliwe przeniesienia skoro o jednym dużym człowieku mówi cały wydział że śpi na oczach kierownica nawet hiszpan z tłumaczką widzieli został parę razy upomniany nic to nie dało koleś czuje się pewnie bo zamieszkuje tereny wodza z Bałtowa taką mamy sprawiedliwość na wydziale.
Wszędzie tak jest.Układy układy układy
WOM tam by się przydało kierownictwo wymienić to może zaczęło by to jakoś prosperować bo tak to ręka rękę myje niestety jak kierownik boi się pracownika bo jest wielki to sami sobie wytłumaczcie jak to ma działać
A gdzie was przeniosą? Chyba za bramę.
Ja to bym to w pizdu pozamykal lub zlikwidowal bylby spokój.Juz niemoge tego skamlania sluchać
Przemysł ciężki ogranicza produkcję. Kupujemy gotowe czołgi. Produkować na zapas? Co i jaki asortyment? To jest kapitalizm, za komuny węgiel szedł na hałdy, potrzebny czy nie ale plan wykonany teraz inaczej wg. potrzeb, a tych nie ma.
Nie dziwne, że się chcą Ciebie pozbyć jak masz duże problemy z językiem polskim.
W hucie język polski się liczy w ograniczonym zakresie, erudyto z 16:25:)
A młoda czarna na bramie nie szuka może męża?
G. 19:16 zastanów się zanim napiszesz coś głupiego. A może twoja/twój szuka, a ty nawet nie wiesz?
Wiele ludzi przez takich idiotów ma potem kłopot w domu. Ale IP zawsze można w razie co, bez problemu znaleźć.
Czyli w tym kolchozie od lat nic się nie zmieniło. Nie liczy się jakim jesteś pracownikiem, tylko jak wchodzisz w zad kierownikowi i jakie masz układy. Najgorzej zarządzany zakład w którym pracowałem, zbeznadziejna kadra