Witam kto może naprawić w Ostrowcu lodówkę w miarę szybko lodówka beko 5 letnia niestety już po gwarancji nie chłodzi ani nie mrozi i się nie wyłącza
A opłaca się? Bo wiesz jak teraz jest. Wymiana np. w pralce kosztuje mniej niż pralka.
U mnie to chodziła na okrągło nie wyłączała się. ale miała już swoje lata i kupiłem nową. Jestem zadowolony
Ten na Polnej to jest bardzo drogi,mnie za sam dojazd policzył 100 zł.
Strasznie zdziera z ludzi ten pan z Polnej!!!! Szok!!! Sam też poszukuję fachowca do kuchenki elektrycznej. Tylko uczciwy fachowiec
A w tym bloku co kiedyś była składnica harcerska, tam chyba jeszcze jest naprawa AGD
nie chodzi/mam rozumieć to jak ma się wyłączać cos tu zalewasz.
6" 23 i bardzo dobrze, kup samochód za100 tyś, lej w niego benzynę, serwis, i jeździj nim do klienta za darmo. U niemca stare graty się wyrzuca, gdyż praca ludzka jest szanowana.
Mam pralkę z firmy Beko jeszcze na gwarancji. Zaczęła pojawiać się rdza w okolicy szufladki. Pan ekspert nasłany przez firmę stwierdził że sypane było za dużo detergentu i tak się stało. A przecież w kwasie nie piorę. Może jednak muszę zapisać się na kurs prania zorganizowany przez tą firmę? Porażka. Poprzednia pralka z innej firmy służyła mi 15 lat i nic się nie działo.