Potrzebuje logopedy/neurologopedy do dziecka z opoznionym rozwojem mowy. Warunek konieczny to terapia metoda krakowska. Znacie kogos kto umie poprowadzic terapie ta metoda?
W ostrowcu jest dziewczyna która przeprowadziła sie z Karkowa i pracowała tą metodą, tu jeszcze nie ma gabinetu, ale pomaga na fb i czasem diagnozuje i ustala terapię, jest świetna, szczerze polecam.
Czytałam artykuł w Aksonie, było tam coś o tej metodzie, ale nie wiem kto napisał
masz racje, wygooglałam ta pani nazywa sie Koprowska Ksymena, ale nic o niej więcej nie znalazłam, mnie pomogła bardzo na grupie fb o afazji, olbrzymia wiedza, dobre serce, wszystko za free mi podpowiedziała i trafiła w 10, syn przy jej pomocy zaczal funkcjonowac o wiele lepiej i szybciej sie uczy
no i dupa, cisza, jak potrzeba komus pomocy to każdy na tym forum milknie
Ponawiam pytanie bo widze ze juz trolowanie sie zaczelo, norma na tym forum. Konkrety chcialam, ktos ma nr do dobrego logopedy, pani z wyzej nie przyjmuje, czyli szukam nadal
zapytaj tu http://logopeda.ostrowiec.pl/, nie wiem czy ta metoda leczy, o ktorej piszesz ale polecam! zadzwonic i zapytac zawsze mozesz.
Polecam panią M.Lipę,pracuje w przedszkolu 21 na Stawkach ,w gabinecie na Sandomierskiej przy Inkubatorze. Nie wiem czy w logopedii opiera się na metodzie krakowskiej, ale uważam że warto,mojemu dziecku pomogła.