Ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Wady wymowy należy wyćwiczyć, o jakim odruwaniu Ty piszesz. Nie rozśmieszaj mnie.
Nie znam się na metodach ale moja córka nie mówiła do 5 roku życia, prowadziła ją pani Elżbieta Skoczewska.
Ja moge Ci polecic Pania Kamile Krukowska, ma super podejscie do dzieci i duze doswiadczenie. Przyjmuje prywatnie na Patronackim. Nas prowadzi m.in. elementami metody krakowskiej, mamy czytanie sekwencyjne. Ale z tego co wiem to zazwyczaj uzywa tez roznych innych metod oprocz krakowskiej,wiec chyba najlepiej bedzie jak dopytasz ja o szczegoly sama.
Pani ucząca w szkole specjalnej, prowadzi moja córkę i są olbrzymie postępy. Polecam bardzo. Pracuje krakowska
W szkole specjalnej pracuje pani Koprowska, miała prowadzić mojego syna, ale musiałam zabrac go ze szkoły, potwierdzam, ze jest dobrym logopedą
Ma ktoś telefon do pani Krukowskiej albo Koprowskiej. Słyszałam, ze ta druga nie ma miejsc i ciężko sie dostać, ale wolałabym sama zapytać.
Ja tez poprosze namiar na te panie jeśli ktoś ma
Do hejtowania pełno w każdym poście, do pomocy nikogo. Ja niestety nie znam namiarów, ale podbijam
A namiar do pani Agnieszki? Poleceń pełno, tylko przydałyby sie Rez nr telefonów