Szukam Lokalu. "cicha działalność"gospodarcza może być na uboczu lub w centrum poziom -1 byłby ok lecz parter lub 1 piętro do przemyślenia może być w kamienicy lub wolno stojący będę wdzięczny za jakieś info olx słabo z ogłoszeniami
"cicha działalność"gospodarcza brzmi bardzo podejrzanie!
sklep z dopalaczami czy salon masażu?
Cicha czyli nielegalna?
Nielegalny to ty jesteś przed komputerem pisząc ten komentarz i trzymając kciuka w odbycie. Mam jeszcze bonus dla ciebie jak go wyjmiesz to pierw powąchaj poczujesz co za gnojek z CB a następnie poliż wtedy zasmakujesZ smak dzieciństwa
Jaki lokal moze cos jaśniej
za Sezamem na Pułankach, Sienkiewicza w dół do Mickiewicza
Drodzy ludzie dobrej woli na tym forum lokal metrażowo 30-100m2 może buc z witrynami lub bez do własnej aranżacji zwróciłem się z prośba bo może któryś. Kolegów koleżanek na tym forum ma wiedzę lub jego znajomy lub rodzina maja do wynajęcia lokal
Ireneuszu skoro napisałeś że cicha działalność więc nie dziw się jak ludzie odpisują.Należy jasno klarownie np: szukam 30-100 metrów kw w niskiej cenie na biuro komputerowe lub coś innego .Określ co winien lokal mieć typu :prąd,bieżąca woda,ogrzewanie czy bez ogrzewania napewno otrzymasz pomocną dłoń od forumowiczów,bo w lokalu do 100 metrów może być biuro,sklep,pracownia krawiecka i agencja towarzyska
To tak ja szukam jakis pojazd mize byc z dachem lub bez na kolach lub nie taki do cichego jezdzenia
Na długi czas najlepiej kilka lat mam pomysł przywieziony z zagranicy dlatego "cicha działalność " nie chce żeby ktoś podprowadził mi pomysł dlatego tak opisałem
Na Samsonowicza jest taki. Lokal wraz z mieszkaniem. Jeśli się nie mylę to gdzieś koło paczkomaty na tamtej ulicy
Ul.Żabia dwa lokale,jeden to stary dworzec PKS-u po sklepie motoryzacyjnym naprzecie Wólczanki,drugi po bylym barze "Karolina" naprzeciw hurtowni olejów,na Stawkach naprzeciw bazarku na Ogrodach jest duzy pawilon po markecie ale z tego co wiem czynsz ponad 20 tysi na miesiąc.