Zły szkalowniku gnębicielu honoru Witsona wyzywam ciebie na pojedynek jutro pod Machete!
To ja będę walczył o cycki panny Jagódki i pół królestwa! Gdzie jest smok?
Cycki to jest w ogóle element relaksująco/uspokajający tak jak piwo dla każdego zdrowego faceta.
"Mężczyźni lubią po prostu gapić się na cycki - niezależnie od ich rozmiarów i tego, jak atrakcyjne im się wydawały".
Cycki są super. W takiej sieciówce w usa hooters każda barmanka ma takie duże
Mam 18 lat i jeszcze nie dotykałem cycków u dziewczyny, jak to jest?
Dam ci juz ci to mówilem drut pierwsza klasa,tylko ciągnąć świeży
20:06 gupcze a kto tu pisze o jakims witsonie? ogólnie jak sie niema pojecia to lepiej się niewypowiadać
Nadajesz się ware kts ci wywinie i poco?
4:54 no z morawicy uciekłeś przyznaj się.......
Świat kobiet w wydaniu kultury zachodniej, umoczony w sosie lewacko feministycznej doprowadzi do tego, że nie będzie nowych dzieci. Kobiety ogólnie zrobiły się odpychająco, groteskowe i wredne, młode pokolenie idzie już w tym trendzie po bandzie. Duża część kobiet nawet nie zdaje sobie sprawy że zmierza ku samounieszczęśliwieniu się.
Młode pokolenie kobiet z ogromnym jak czarna otchłań nastawieniem roszczeniowym. Poziom komunikacji werbalnej nie istnieje, nawet poziom zadbania o urodę, takie jak ładny ubiór i makijaż to jest dramat. Coś co kiedyś byłoby nie do ogarnięcia przez kobiety, jak wyjście na miasto bez makijażu i stanika staje się standardem.
Starsze pokolenie kobiet wredne i sfrustrowane, sympatyczna uśmiechnięta kobieta w urzędzie czy w szpitalu pielęgniarka - biały kruk.