20:23 ja ci moge zaaplikowac kabaka w twoj rozwalony rów mariański
Kobieta powinna byc kobieca a nie jakies mięśnie to obrzydliwe albo usta jak glonojad to przerazliwe i obrzydliwe.Chyba niewidza jak one wyglądają jakby ich ktoś pobił
Juz niedlugo koty do wojska pojdziecie ,tam dostaniecie szkołe życia...
Tylko że tam gówniaki zapłaczą się na śmierć po pierwszym dniu pobytu chyba że już "fala"nie istnieje.
Piepsze bruksele, von der layen i wegetarianizm i też piję w Machete ;))
Jestem małym rokersem mam 13 lat jeżdżę na rowerzę piję mleko i się onanizuje. Jak będę dużym rokersem to będę jezdził samochodem walił panienki i pił w machete!;)))))))
18:22 bedziesz siedziałl w okopach raczej ....na to sie zanosi i poznasz zycie....
18:53 jestem z Ostrowca, do luxa ktoś musi nie pić, a tak taxi i jechane. Kebaba mozna zjeść w hassanie, nie kręci mnie żeby iść w weekend do restauracji. Jak będą ogródki to będzie w maczecie jeszcze lepiej, no i są fajne dupy.
Noo potwierdzam dupy w machete są najlepsze. A jak ktoś kiedyś powiedział dupy to podstawa! ;>
Wiek bardzo zróżnicowany, dla każdego coś miłego ;>
Największa dupa to jest z ciebie oszołomie.
Bo ???? Nie rozumiem.... mają mi się faceci podobać? Koty? Wiewiórki? To chyba zdrowo że jak jestem facetem to kobiety? Uzasadnij! Czekam! Każdy jasio z gilami w nosie może komuś tutaj ubliżyć...