01:06 fantazje to ty masz,co z tego że do kolan jak miękki i flak?
Jak by mu stanol może to by zemdlał,dlatego mu tylko wisi
Oleńko skarbie. Weź sobie wreszcie słownik i skończ tę podstawówkę.
Pierd sie stara suko w ten poniemiecki dzban.... klasowki rob dzieciom w szkole .Wiadomo o co chodzi ,wsadz sobie w ta wielką broche slownik ortograficzny jak ci wejdzie...
Słyszeliście że na moście grasuje zboczeniec? Jak wracałam z Machete to widziałam go
18:56 mozliwe ale wlanczaną z ale nosnika sam niepotrafi nic ani grac ani spiewać ,domniemam czy wogole ma sluch i poczucie rytmu.I czy nadawal by sie do szkoly muzycznej-móglby niezdać egzaminu poczatkowego z rytmiki????,potrafi tylko wcisnąć PLAY tak on gra..... jak beczy to zwierzeta uciekaja z Baltowskiej gdzie pieprz rosnie i dopiero po kilku dniach można je zobaczyć
Opowiadałem Wam kiedyś jak widziałem dziewczynę i nie mogłem się skupić? Byłem ze znajomymi w Machete i weszła z koleżankami. Świętowały chyba czyjeś urodziny czy coś. Miała taki biust że nie mogłem się skupić na piciu piwa! Wysoka długie włosy z OGROMNYM biustem! W życiu większego nie widziałem, siedziała naprzeciw;))
I co? Mokro było w slipach. Piwo niedopite, majty do zmiany i tyle użyłeś chłopcze.
Nie zdajesz sobie sprawy jakie były ogromne, arcydzieło! Jakbyś zobaczył to sam nie mógłbyś się skupić. Picie piwa przestało sprawiać mi wtedy przyjemność
Miała koszulkę w kratkę z porozpinanymi guzikami żeby mężczyzn gorszyć a chłop pewnie w pracy ;)))
Był słodki, śmietankowy, mleczny patrząc poczułem się zupełnie wyjątkowo.......
18:57 biust duzy brzydki jest taka 4 ka max fajny,ale jak wiadra to tragedia potem po kilku latach opadnie i beda wygladac cyce jak torby nietoperza ....ma miec w miare biust i piena pycze
No ja mam 19 cm ale duże fi 16 jak zasadze to picza peka tak mi kolezanka mowila że jej chyba pęknie ,ale lubi chyba tak? niewiem?