Nie mam dziewczyny, jakie jest uczucie jak wąż wchodzi do gniazda? Proszę o szczere odpowiedzi....
Muzyka i kultura sięgnęła dna,jak niema na chomiku mp3 to niezagra....:)
Chińskie radio android Witson do rocznika 2020. Czy ktoś sprawdzał?
Witam,
Jak w temacie. Mam Tipo sedan w wersji Tipo bez sterowania w kierownicy . Jest w nim najuboższe radio. Podobają mi się te chińskie wynalazki z androidem 4GB RAM i 8 rdzeni.
Zadzwoniłem do dwóch miejsc gdzie mają te cuda . W jednym mi gość powiedział że powinno pasować byle żeby się kształt radia zgadzał a w drugim gość mówił że nie będzie pasowało bo pasuje do roczników 2015-2017 a później były inaczej rozmieszczone piny w radiach i nie pasuje. Jak to się ma do rzeczywistości bo tu klubowicze zamontowali to radio do 2018r i 2019r ale nie wiem co z 2020r . Czy to zadziała? Czy ktoś próbował?
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdarwiam
Piotrek
To pomyłka tu chodzi o artyste w klubie machete! W sumie radio i artysta grają muzykę ale to nie do końca to samo!
15:39 granie to nie wlanczanie muzyki tylko gra na instrumencie w czasie rzeczywistym,coś ci sie pomylilo...? DJ niegra tylko co najwyżej odtwarza muzykę
Koleś się pewnie zasugerował słowem Witson i dlatego napisał
Hahaha 4gb ramu i 8 rdzeni?! To przyjedz do maczete i zobacz naszego. 500 gb ramu i 8000 rdzeni! Z funkvją turbo
A tą z koszulki jakbym zapędził w kszaki na lonce, jak łanie na rykowisku
Artysta to trochę za duże słowo na tego człowieka 15:39.