Taki jeden Madecki mi opowiadał jak kilka lat temu się zaczaił i zdobył jej majtki jak się suszyły na dworze. Ale ma łup, do tej pory się chwali, czerwone stringi..;)
Niemów ze jeszcze wąchał jak jeden co wozi styropian,może to fetyżysta?
Kiedyś się kradło majtki dziewczyn na porządku dziennym i to było cool. Powiem więcej dla dziewczyny to było nobilitujące, której kradli więcej bo miała większe powodzenie
Taki jeden ginekolog z powołania zawsze mówił mi, że kobiety nie powinny chodzić w majtkach. Sukienki, nie spodnie i bez majtek jest gwarancją zdrowia.
Kiedyś to faceci ginekolodzy z powołania nie używali papierków do badania ph pochwy własnym językiem określali ph! To się nazywa poświęcenie dla sprawy i powołanie. Jak ph kwaśne to na języku smak kwaśny, jak zasadowe to słodkawe a jak bez smaku to obojętne ok 7ph.
Głupcy prymitywnymi wpisami robią reklamę jakiejś mordowni. Juz po tych wpisach można wnioskować co to za przybytek i kto tak gości.
A ja np lubie dziewczyny w majtkach i same majtki, bez też jest ok. Ale majtki to jak opakowanie na prezent, jak papierek od cukierka też jest ten urok rozpakowywania.
Nooo majtki mają też swój urok, mam dopiero 18 lat ale zawsze przyglądam się jak dziewczyny siadają w mini czy nie widać majtek.
Dziewczyny bez majtek powinny mieć zniżki w lokalu.