18:41. Widać twoja prezencja jej nie pozwalała na to.
Bardzo słaby komentarz! 22:41 Dobrze że Twoja prezencja pozwalała żeby cię nauczycielka molestowała. Ciesz się to takie drobne małe sukcesy
System oświaty nie stanął na wysokości zadania. Nauczycielki bardzo mało kobiece, nie molestowały były raczej wredne. Do dziś nie mogę sobie z tym poradzić.
Wiem co czujesz ja mam podobnie! Z drugiej strony już wiem jakby to w dzisiejszych czasach było. Wpierw super, dobre oceny zabawa itd. A później taki kuba by poszedł do matki na skargę, że nauczycielka chce tylko w kondomie i co? Dupa, afera itd.
Mi też nigdy nie kupiła drożdżówki, nie powiedziała chodź Tomaszku do kantorka kupiłam ci drożdżówkę. Nic! Wpłynęło to na moją psychę.......
Czym go k...a obraziłem? Że zalecałem wizytę u psychologa? To taka ujma? Ogarnijcie się ludzie.
Teraz widzę jaki poziom intelektualny przedstawia klientela tego przybytku rozrywki zwanej "MACHETE".
W przeciwieństwie przyjdę ze zgrają swojego towarzystwa aby zamknąć ta spelunę i mordownię.
Co to znaczy ,,ogarnąć,,? przed wojna starsi ludzie tak mowili i teraz znowu na to moda? masakra
Witson były fajnym bosem w soulsach albo final fantasy. Taki pół wampir wściekle szybki, z regeneracją i atak dźwiękiem.....
Dzisiaj dał czadu, niezły "wariat" z niego! ;) Najlepszy wokalista Ostrowca Świętokrzyskiego.