Nie znam twórczości Pana Witsona, ale po komentarzach widzę ze warto się zainteresować tym naszym ostrowieckim wokalista
:>
A jak z jedzeniem? Bo pamietam ze ten pan miał kebsa na przystanku, często tam zachodziłem. Po zmianie lokalu jakaś zmiana w jakości?
Mam nadzieje ze nadal jest dobrze
Pozdrawiam
Kebab w Hassanie nadal robi robotę, teraz jest również i włoska pizza.
Wpierw kebab na dobry początek potem ogień w maczecie do zagryzki koło 22 pizza albo dwie żeby nosić nie trzebabyło 2 razy ogień dalej i koło 3 ostry w bułce. A i Witson musi śpiewać żeby smutek przeganiać;)
00.57 granie na konsoli nazywasz stresem xdxd???
Granie to jest na instrumencie,a nie na konsoli .A spiewem nienazywaj beczenia jakiegoś,goscia ktory o spiewniu niema zielonego pojęcia......
22:02 z niego wokalista jak z koziej pizdy trąba...:)))))))))) ha ha ha aaaaa
Na konsoli to jest odtwarzanie nie granie,i Dj niegra tylko co najwyzej może odtwarzać.Gra muzyk!!!!! barany.....
Skoro twierdzicie ze takie dobre to zalece na weekend, mam nadzieje ze maja coś na głód dla „dużych chłopców” :D a może i tego Pistona uda się poznać, jakieś zdjęcie autograf teges. Pozdro
Z niego taki wokalista jak z koziej p trąba pisalem Ci już Halina pol roku temu lub więcej
Ale jeśli bek wchodzi i się podoba to niech becy...jest zapotrzebowanie jest i takie wykonanie