Ktoś kojarzy sprawy, które podejmował Magazyn Kryminalny 997? Macie jakieś linki do odcinków? Ze swojej strony kojarzę tylko zabójstwo 14 latka czerwiec 1987.
Kojarzę jak przez mgłę, że będąc dzieciakiem potajemnie obejrzałem odcinek, w którym dokonano zabójstwa osoby, ktora biegała wieczorem w okolicach Rawki. To mogło być ok. 2000 roku. Ale niestety nie znam szczegółów... Może ktoś wie coś więcej?
Na YouTube "Magazyn Kryminalny 997 czerwiec 1987" minuta 19:55, jest temat sprawy tego chłopca
Ja pamiętam odcinek z tego okresu, ale pamiętam to tak, że biegał chłopak gdzieś w okolicach Denkowa i pobiła go jakaś ekipa, która go mijała autem. Z tego co pamiętam był on dotkliwie pobity, ale przeżył, niemniej miał problemy z pamięcią i ogólnie nie wrócił do pełnej sprawności. Ciekaw jestem czy ustalono sprawców i czy ten odcinek hila gdzieś na YT.
Było w 1987 roku o zabójstwie czternastolatka przez pedofila. Dosyć głośna i znana sprawa.
https://youtu.be/lAJVoOaLre4 oglądałem niedawno na YouTube
Sprawa zabójstwa 22 letniej Agnieszki wracającej z Mago poruszany jest w odcinku MK 997 27.04.2000 na YT
Ja pitolę. Tyle zabójstw tu było
Myślałam że to spokojne miasteczko.
Wpiszcie w google "Magazyn kryminalny 997 październik 1987", tam jest ciąg dalszy sprawy tego zamordowanego chłopaka z Chmielowa.
Ludzie na yt myślą że karę śmierci dostał a to było tylko 25 lat a i tak wcześniej wyszedł.
A czy 997 nie robiło materiału o nastolatce zamordowanej na Kirkucie?
Ta studzienka jest na obecnych rosochach II
z gutwinu tez bylo chyba na 997 pamietam ze ogladalem to
W którym miejscu?