Link w następnym poście.
https://echodnia.eu/swietokrzyskie/malgorzata-wassermann-w-sobote-20-czerwca-odwiedzi-ostrowiec-w-ramach-kampanii-prezydenckiej/ar/c1-15036212
Ciekawe czy pani mecenas nauczyła się już mówić poprawnie po polsku i nie będzie mówić, jak to ma w zwyczaju ŻEŚMY ZROBILI, ŻEŚMY WZIĘLI,ŻEŚMY PRZEGRALI:))
Jutro od 11:00 masz szansę zadać to pytanie osobiście :) Myślę, że nie ma z tym problemu, żeby o to zapytać samej zainteresowanej, skoro oczekujesz odpowiedzi? :)
Jak Małgosia KB pieprzyła głupoty aż musieli zmienić jej płeć na Trzaskowskiego to było dobrze a teraz gościu z 19:43 stara się oceniać innych.
Niestety na jutro mam inne plany, ale możesz za mnie zadać to pytanie. Bardzo proszę.
A jak tam komisja której przewodniczyła siedzi ktoś? Heh
Bardzo dziękuję, ale nie nurtuje mnie ta kwestia w ogóle. Skoro potrafisz zarzucać takie wątki, to spróbuj stanąć naprzeciw drugiego człowieka i zadać mu to samo pytanie stojąc twarzą w twarz.
Zachęcam :)
Nie masz siły przekonywania, przykro mi. Nie zmienię swoich planów tylko po to, aby spotkać się z kimś, czyje zdanie na żaden temat mnie nie interesuje.
Czyli kończysz rozmowę na próbie oplucia drugiego człowieka. Bardzo zacnie, godne naśladowania.
Jesteś psychicznie chory? Nie rozumiesz tekstu pisanego?Za malutki jesteś, abyś mi dawał polecania. Brakuje już wyznawców? Tam się wykazuj.
Jesteś psychicznie chory? Nie rozumiesz tekstu pisanego?Za malutki jesteś, abyś mi dawał polecania. Brakuje już wyznawców? Tam się wykazuj.
Ciekawe czy z tej okazji tez podciągną gaz górą jakby pani miała chęć sobie zrobić np grilla gazowego. Dla tatusia pociągnięto gaz górą, bo chłop miał ogrzewanie na gaz w chałupie :)
Link?
Wasserman to takie jakieś nie polskie nazwisko a pis kocha co polskie więc?
Nie potrafisz używać internetu?
W sumie nie będę taki.
Minęło trochę czasu ale metody tej formacji są nadal podobne, przepisy są po to by służyły suwerenowi, konkretnemu suwerenowi i wtedy można je olać.