Idealny komentarz do idealnej odpowiedzi.
Tak mówimy w pisie.
Spotkanie z posłanką Małgorzatą Wassermann odbyło się dziś (sobota, 20 czerwca) w ramach trasy „Łączy nas Polska” na ostrowieckim rynku. – Mieszkając w Krakowie jeździłam dość często służbowo na ścianę Wschodnią. To była prawdziwa bieda. Wchodziłam do budynków, które nazwę tak ogólnie budynkami użyteczności, to były szpitale, ośrodki, w których przetrzymywano osoby chore. Ku mojemu zdziwieniu zorientowałam się, że tam jest prąd przez dwie godziny dziennie. Zapytałam, czy jest jakiś problem z prądem. Powiedziano mi, że nie, po prostu się oszczędza. Podstawowym jedzeniem, które było tym ludziom wydawane był chleb z mortadelą. Tak to wyglądało zanim wprowadziliśmy nasze programy. Z tą biedą i ubóstwem poradziliśmy sobie w cztery lata – mówiła podczas spotkania z mieszkańcami Małgorzata Wassermann.
Mortadela jest przecież dobra...
18:27. Skąd wiesz, jakie standardy ma opozycja, jeśli jesteś wyznawcą sekty PIS?Czy to się tak godzi, brać kasę kościelną za nicnierobienie i służyć sekcie?Pora rozliczeń tuż, tuż.
20:32 morda w kubeł czerwony pająku opozycyjny!!!
ciemniak wyluzuj
Ciemniak, pij nie żałuj sobie i tak jutro zastaniesz pusty kościół, to nikt nie zauważy i nie poczuje, że jesteś na kacu, choć zawsze zauważali i przez tyle lat to znosili.
Gościu 20:32 Standardy opozycji znają wszyscy Polacy. 8 lat rządzenia wystarczyło.
To dopiero była sekta AMBER Gold !!!
No i co sobie tak gębę wycierasz AMBER GOLD. Wymień czlonków rządu ukaranych w tej aferze, albo zamknij swój parszywy ryj.
Do g z g 21;12 Poniosło Cię . Usniesz?
17:22. Dzięki. Już niedługo zatańczymy razem na Rynku wszyscy Ludzie Dobrej Woli. Jeszcze tylko chwilkę. Żadna epidemia, ani inna plaga nie trwa wiecznie. Pozdrawiam.
Człowieku 15:10 - nie rób zamieszania, dwóch policjantów ostrowieckich siedziało w fontannie i pilnowali porządku. Taką mają pracę.
Tusk powinien stanąć przed Trybunałem Stanu. Ale tchórz uciekł.
Gdańsk i cała ta szajka straciła jednego z ciągnących samolot OLT:))https://www.youtube.com/watch?v=pJgUMj7L-JY
Tusk to lis do g zg21;45
O, analfabeta wrócił.
Wczoraj 21:45-ale przecież mamy wszechwładnego Ziobro i wszystko może to czemu nkogo z PO nie wsadzili skoro tyle nakradli????