Balejaż już nie modny!!!
A tak to zależy na jakich włosach i u którego fryzjera:P
w salonie obok skarbowego od 140 zł ,a na sandomierskiej od 60.
a jakie sa teraz najmodniejsze kolory włosow i czy kolor jednolity?
teraz są modne włosy, które stopniowo od nasady są rozjaśniane po same końce( tzn.u nasady najciemniejsze a na końcach najjaśniejsze), taki efekt ma np. Marina Łuczenko obecnie a także Weronika Rosati. A czy to jest ładne to kwestia gustu. Mnie się osobiście nie podoba choć fryzjerka mnie namawiała. Zawsze będą modne naturalne kolory jednolite
rude zaczynają wychodzić z mody, ale jeśli komuś pasuje lub dobrze się czuje w takim kolorze to można malować, byleby nie przesadzić z efektem
Bardzo dziekuje za miły komentarz.Jak cos wiecej mozesz napisac na temat włosow to prosze!
ja akurat dzisiaj umalowałam włosy na jeden kolor ale balejaż też widuję u kobiet
jeżeli ktoś się uprze to i tak zrobi jak będzie mu pasować:) ładne i na czasie są naturalne, ale też lekko podkreślone brązy, a chyba nie ma nic gorszego jak kobieta ma jasną, wręcz białą karnację a do tego umalowane na czarno lub co gorsze na granatową czerń włosy
Ja akurat mam sniada karnacjke i cos mnie kusi zeby ten rudawy troche w marchew wpadajacy,no ale jak to bedzie szajs i kompletnie nie na czasie!!i co wtedy,załamanie!!
Balejaże już nie są modne no i też częste malowanie odrostów bardzo negatywnie wpływa na ich strukturę, można w drodze wyjątku pokusić się o jakieś delikatne refleksy zbliżone do własnego koloru włosków, wtedy to bardziej naturalnie wygląda
otóż to, można pomalować włosy a potem żałować, tym bardziej jak się myśli o takich wyrazistych, ostrych kolorach, a jeśli masz śniadą karnację i pokusisz się o marchewkowy rudy to może być zbyt pomarańczowy efekt skóra+włosy. Ze śniadą karnacją pięknie się komponuje czerń (ale nie granatowa), ciemne brązy
Co sądzicie o brązowych włosach pomalowanych pod spodem na blond? Modne to jest jeszcze czy obciachowe? Już od dłuższego czasu mam ochotę tak włosy pomalować, ale żebym się nie wygłupiła:)
blond od spodu jest już nie modny :P lepiej spróbuj delikatne pasemka to wsze ożywi fryzure i bd wyglądało ładnie ;)
nie mogę już patrzeć na te rude włosy :( czy wy wszystkie musicie wyglądać tak samo?