Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Odp.: Mam 39 lat. Mieszkam z rodzicami.

Ani to ujma, ani to sukces, ani to komfort. Takie sobie trwanie...

Innymi słowy taki los.

Gość_Wojtek
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Mam 39 lat. Mieszkam z rodzicami.

drazliwy temat dla tych co zamienili matki na zony, udają wielkich dojrzałych a w rzeczywistosci dwie lewe rece i gdyby nie naiwna żonka...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

No skoro życie z żoną jest takie sielankowe to dlaczego tak wielu facetów ucieka w alkohol?Wielu chciało by cofnąć czas.A to że zostanie na starość sam nie jest żadnym argumentem.Kto da gwarancję że dzieci zaopiekują się starym rodzicem.A skąd tyle ludzi w domach starców.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Noj przyszło do nas z ziemi włoskiej do polskiej,dorosłe nieroby mieszkające z rodzicami bo im tak wygodnie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Ci co uciekają w alkohol to miękkie wacki a nie prawdziwi faceci.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Założycielu wątku takie życie sobie wybrałeś.Wątpię czy do końca jesteś szczery w swojej wypowiedzi tu na forum. A dwie kochanki to wg mnie dobrze o Tobie nie świadczą.Jesteś zwyczajnie niedojrzałym emocjonalnie facetem to tak na pierwszy rzut oka etc

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

wystarczy dobrze wychować ;) ile pracy włożysz w dziecko tyle wyciągniesz

nie ma nic "od tak"

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Z tym łamaniem stereotypów to duża przesada. Ja bym powiedziała że raczej postępujesz dość typowo jak na dzisiejsze czasy. To dosyć powszechny trend, nic nadzwyczajnego.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Zabierasz kochanki w ciekawe miejsca?...bo w domu nie ma warunków... hehe

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tez żyje sobie sam i nie narzekam. Mam wlasne lokum. I wiekszość z was to zazdrości po prostu i tyle.Facet moze mieniac kobiety , nie pasuje ta bezie inna , nie musi utrzymywac nikogo pracuje sam na siebie nic go nie ogranicza zrzezenie pilnowanie histeria kobiety A to że nie ma zieci to żaden kłopot.

O wiele lepsze to niz sprowadzic rozicom na głowe kobiete leniwa niepracującą i potomstwo moze jeszcze bez slubu

Moja znajoma ma taką corcie co faceta sprowadzila i ziecko na głowę rozicom ale tak ja wychowali bo lewe rece do roboty tylko seksy milość i romantyczność w glowie miała cO ZASIEJESZ TO ZBIERZESZ

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

Ja myśle ze pora juz wydoroslec ,lata juz masz teraz trzeba isc po rozum do głowy i sie ustatkowac zona dzieci bo taka kolej rzeczy ,a rozwody sie zdarzaja takie czasy ale dzieci zostana.A kolegow mozna miec , z zona tez mozna dolasu pojechac na numerek do lasu .Swoje w zyciu przeszles poszalales to pora na nowy etap,ale to tylko moje zdanie ,jak ci tak super to troche wspolczuje wracac do domu do rodzicow obiadek i co nuda wsiadasz w auto i jedziesz pobzykac ,a tak wracasz do domu zona z obiadem czeka dzieciaki masz co robic wieczorem mozesz pobzykac ....szara a moze kolorowa rzeczywistosc:)pozdrawiam

Gość_Agata
      Zgłoś
      Odpowiedz

co to znaczy taka kolej rzeczy? jakies chore stereotypy macie - koles ma racje, kto w kraju o najnizszej krajowej 1240 netto zakłada rodzinę?? chyba tylko debil

Gość_maciek23
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

albo wracasz do domu a żona zapuszczona z czerwonym nosem ...zrzedzi że dziecko chore nie ma na pieluchy , teściowa nos na kwinte -dokąd bedziecie tu siedzieć pora na samodzielność żona nie ruszy sie do roboty bo przecież dziecko i tylko narzekać potrafi a to się zepsuło a tego nie ma itd...szczęście niepojęte

A tak przychodzę obiadek zjem wsiadam w auto i na wycieczkę spacerek i bara bara z kobietką lub jadę do hotelu lub na weekend -oby tak zawsze było

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

A ja to bym tak chciała, jak on. Nawet bym garem nie ruszyła, ani ścierą - wieczny urlop. Zajmowałabym się sobą i chodziła do pracy - oczywiście. Tylko nie mogłabym mieszkać z rodzicami - nigdy i za nic na świecie, ten fakt przebija wszystko - lepsze gary i opieranie dziada z przychówkiem niż całe życie w mauzoleum.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Kochaniutka sama sobą każda musi się zajmować .

limonkowanimfa
            Zgłoś
            Odpowiedz
19 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -