https://www.google.com/amp/s/moto.pl/MotoPL/7,170318,26165490,izera-czyli-polski-samochod-elektryczny-nowa-marka-i-gotowe.amp
Tobie nic nie pasuje idioto. Jak najdalej od takich ludzi jak Ty.
To po co czytasz. Widać kręcą cię moje posty psychofanie.
Chciałbyś, nic z tych rzeczy. Żal mi Cię, tak po ludzku. Masz okropnie zryty beret. Musiałeś w dzieciństwie zostać skrzywdzony.
Jaki trzeba mieć zryty łeb żeby drwić z czegoś co może być piekna sprawą,Właśnie dzieki takim draniom jak ten idiota,było w Polsce tak jak było.
Dokładnie tak gościu 20:41. On cały czas próbuje "błysnąć" na forum, tyle, że nie ma czym. No chyba, że swoją głupotą. W końcu jego nick zobowiązuje.
Oj już mam dwóch psychofanów. Nie pasuje nie czytajcie.
"Izera to brzmi dumnie" jak najbardziej trzeba od czegoś zacząć.
To po co piszesz?Dla takich psycholi jak ty?
Psyche to ty masz trollu.Normalny człowiek nie drwi z czegoś co może być dobre dla kraju.Ale wiemy wiemy ,ty z tych zdrajców dla których czym gorzej tym lepiej.
Jak nie czytać, skoro zaśmiecasz swoimi wypocinami całe forum. Jesteś nieudacznikiem, inteligencją nie grzeszysz, więc z łaski swojej przestań kreować się na myśliciela.
20:37
A nam Ciebie, bo chyba Twój beret jest bardziej zryty niż jego
Uwielbiam Twój cynizm i sarkastyczne poczucie humoru. Nie martw się, kiedy pospólstwo Cię nie rozumie :) Czymś muszą się różnić od inteligencji :)
"i zera" sprzedaży można oczekiwać.
Samochód dla wszystkich za jedyne 120.000,- PLN. Miłych zakupów i jazdy do 200 km przy jednym ładowaniu.