Ale debil pyta..zrób wykroczenie i dowiesz się..jeździsz przepisowo to nie ważne ile mandat kosztuje.. jeździsz jak przysłowiowy bandyta za kółkiem to masz problem
17:10, no wiem, że nie jesteś, bo mój ojciec nie był takim ciulem niemytym jak ty.
18.01 twoj stary pajacu to cie sprzedal arabom ale byles za brzydki i skonczyles w smietniku
21:38, nie próbuj mnie sprowadzać do twojego i twojej rodziny poziomu koorvy szambonurku.
23.51 poziomu to ty nigdy nie miales, takie patusy i brudasy jak ty sa zawsze najnizesz jednostrzalowy bohaterze z internetu
06:30, albanska tirowko, z g****en się dyskutuje, g***o się spuszcza, więc cię spuszczam.
Tak Przekroczona prędkość do 10 km/h
50 zł bez punktów
Taki temat. Bardzo łatwo zidentyfikować kierowcę łamiącego przepisy, tym bardziej że coraz częściej jest nagrywany przez innych użytkowników drogi. I wiadomo - nr rejestracyjne, policja, mandat, punkty. Ale jak zidentyfikować pieszego łamiącego przepisy? Co z tego, że zostanie nagrany przez kamerkę, jak nie ma rejestracji, a nagranie z jego wizerunkiem to już ochrona danych osobowych?
Dokładnie jak napisał przedmówca, nowe przepisy wprowadzają de facto bezkarność pieszych, którzy w większości już i tak nie myślą w ruchu drogowym. Wchodzą a wręcz wbiegają na przejście, tym samym wymuszają pierwszeństwo i ilość przejść dla pieszych to jakiś absurd - na odcinku 200 m 5 przejść dla pieszych np. ul. Sienkiewicza. Wszystko to doprowadzi do większej liczby wypadków i zawsze będzie wina kierowcy bo przecież powinien uważać.