polacy w niemczech,norweg,szwecji itd. jezdza dobrze bo boja sie wysokich kar dlaczego w polsce ma byc inaczej//?BEZPIECZENSTWO NAJWAZNI
Trzeba koniecznie kupowac kamerki bo potem sie niewybronisz w razie potracenia,chodza bez odblaskow a zryte lby niewiedza że ich przy nieoswietlonych przejściach niewidać,dopiero jak wchodza na ulice
Czekam na cwaniaczka żeby mi wtargnął pod koła. Jak go nie trafię zderzakiem to mam teleskopowke pod ręką.
Widać, że tą teleskopowa walnąłeś się w swój czosnek, bo skutki są opłakane
Nowe przepisy o ruchu drogowym- po dupie jak zwykle dostają kierowcy same kary wynikające z posiadania samochodu: drakońskie mandaty, płatne autostrady, brak parkingów, wysoka cena paliwa, ubezpieczenia pojazdu itd. Dla pieszych za to coraz więcej przejść które sprawiają, że tracą instynkt i traktują drogę jako spacerniak.
Co może wiedzieć kwa o posiadaniu samochodu jak go wszędzie wożą nie za jego nawet w sprawach prywatnych.Dziadek niech już da nam spokój i siedzi w fotelu.
https://moto.pl/MotoPL/7,88389,27162937,kody-01-06-95-96-i-inne-w-prawie-jazdy-sprawdz-czy-masz.html
16:09 To jest idiotyzm! Po pierwsze w tym przypadku jest skok na kasę ponieważ jest różna tolerancja wskazań urządzenia rejestrującego pomiar prędkości .Tak samo z samym wskazaniem liczników samochodowych a rzeczywistą prędkością.Mój pokazuje o 3 km/h więcej niż GPS.Samo obserwowanie non stop licznika by nie przekroczyć o parę km/h jest bardziej niebezpieczne dla samego kierowcy jak i innych użytkowników drogi ponieważ jego uwaga za bardzo koncentruje się na prędkościomierzu niż na drodze i tym co go otacza.Kto uchwalał ten przepis nie miał wyobraźni!Powinna być tolerancja 10 km/h do każdego progu ograniczenia prędkości!