Dla społeczeństwa ciekawsze byłoby ujawnienie ułaskawień wobec sprawców przestępstw skarbowych.
Dzięki gościu 17:52, że zadałeś sobie trudu i przypomniałeś o tym. Ale czerwona hołota i tak swoje wie.
17:31 oszustów i złodziei w białych kołnierzykach poszukaj lokalnie, jest ich paru. To własnie takich ścigał i będzie ścigał Mariusz Kamiński!
Za chwilę wywiad z Mariuszem Kamińskim w TV Republika
Skandal! Duda do dymisji!!!
Z19:24 juz zdrowi, a dopiero w szpitalu. Więc znów manilowanie ludzmi, chory czlowiek ktory głodowal nie bierze udzialu w wywiadach.
17:31 Niech go wreszcie ktoś pierd...ie bo się zawiesił i się udusi. Szkoda chłopa.
Każdy musi to zobaczyć:
Gościu 17:52 należy jeszcze dodać, ułaskawienie jednego z największych bandziorów mafii pruszkowskiej
Andrzeja z. ps. Słowik przez prezydenta Wałęsę kosztowało 150 tys. dolarów. Jak potem mówil sam "Słowik" on sobie ułaskawienie kupił.
Widziałeś filmik wyżej, czy cierpisz na partyjną ślepotę?
Dowiedziała się, że sprawa męża idzie w dobrym kierunku, to co, miała poprawić makijaż?
A wpis o tych 150 tys. dolarow jest trochę głupawy.
Gościu z 6;13
Poczytaj ilu i kogo ulaskawiali poprzedni prezydentowie ( przed LK)
Ciekawa lektura
To nie jest,, głupawe "
@06:23, każdy wpis jest głupawy, jeśli dotyczy nietykalnych. To nie jest moje zdanie, tylko spostrzeżenie.
W kwestii tysięcy ułaskawień prezydenta L.Wałęsy (jaki naród, taki prezydent) chciałbym coś wiedzieć o aktach łaski dotyczących przestępstw skarbowych oraz przeciwko majątkowi państwa.
A.Kwaśniewskiego i B.Komorowskiego w tym zakresie również, bo wtedy było apogeum złodziejskiej prywatyzacji i różnego kalibru afer, przekrętów i geszeftow kosztem społeczeństwa.
Pewnie zaraz do Wiednia pojadą, bo wyposzczeni strasznie. Winiety mają już przyklejone na szybach...
A miał być Kamiński na skraju wyczerpania ...... . Obłuda
Dlatego mimo że kiedyś na PiS głosowałem to dziś nawet nie chcę na nich patrzeć
Zatęsknisz, oj zatęsknisz.
Oj nie wiem Oj nie wiem a wręcz przeciwnie