A mejza to też będzie szedł w tym marszu i uzdrawiał jednocześni chore nieuleczalne dzieci po drodze z jakieś 1 mln od łebka?
Lepiej żeby Kopacz nie szła, bo znowu będzie rzucać kamieniami w dinozaury.
Spęd narodowcow i kolejna bitwa o empik? Gonic chołote
Widzę że jaki pisowiec napisał komentaż na poziomie mejzy - niech dzieci umierają a ja i tak wydy.am na kasę
15:43 Na szczęście ty taki postępowy, że w tym postępie nawet zgubiłeś słownik. To jest dopiero poziom, do którego raczej nikt rozsądny nie chce dążyć. XD
15;43 gościu piszesz na POziomie
Jak widać! Bez komentarza
Tak gościu 15:41 gonić tępa tusknietą hołotę, taką jak ty:)
W tym roku, w obliczu perspektywy przejęcia władzy w Polsce przez wysłannika Berlina i zbliżającego się niebezpieczeństwa zmian traktatów, a tym samym ograniczania naszej suwerenności na rzecz Unii, Marsz z okazji Święta Niepodległości w Warszawie przejdzie pod hasłem "Jeszcze Polska nie zginęła".
Nigdy nie myślałem, że dożyję takich czasów, kiedy będę budził sie z lękiem o moją Ojczyznę.
Podziękujmy młodym.
Jak widać marsz przyciąga takich, jaj ci tutaj piszący. Lepiej obchodzić z daleka.
Może normalni Polacy też przyjdą.
Proniemieckich debili tu sporo. Niedługo będą landy, będziecie szcześliwi.
13.57 na razie to twoją morde widac w niemieckich marketach ułomie
Marsz na Brukselę przeciw mafijnym układom:
Europosłowie pozbawieni immunitetu za polubienie spotu, a Karpiński - z zarzutami trafi do PE. "To jest cyrk"
Tymczasem do Parlamentu Europejskiego trafić ma przebywający w areszcie Włodzimierz Karpiński, na którym ciążą zarzuty korupcyjne. "To jest cyrk" - komentują politycy