09:50 niech im Tusk pomoże, głosowali na niego.
Marsz Niepodległości nie, Parada Równości tak. Trudno o bardziej klarowny przekaz.
Potomkowie tych co teraz rządzą już od 1920 byli przeciwko niepodległości Polski.
Bardzo dobrze! Ten marsz to raczej marsz nienawiści!
19:43 głupoty piszesz,najgorsze że wierzysz w to co piszesz.
Nie bać Tuska.
Mały człowieczku, Ojczyznę masz jedną i kochaj ją, bo jak ją stracisz to będzie za późno.
Co mi zrobisz jak mnie złapiesz...
Reset Niemiec z Rosją doprowadzi do wojny. Ofiarą może być Polska - ostrzega prof. Żurawski vel Grajewski
Niemieckie służby w rzetelny i właściwy sposób oceniają zagrożenie ze strony Rosji, jednak nie przebije się ono do tamtejszej klasy politycznej, która nadal będzie parła do resetu, co niestety skończy się katastrofą i wojną. I tu wspomniane służby dobrze przewidują, że w najbliższych latach Putin zaatakuje państwo NATO. Nie będą to jednak Niemcy, tylko Polska lub kraje bałtyckie. "Nagrodzona" ukraińską zdobyczą terytorialną Rosja będzie kontynuowała politykę, która daje jej ewidentne zyski – ostrzega w rozmowie z portalem Niezalezna.pl prof. Przemysław Żurawski vel Grajewski, politolog z Uniwersytetu Łódzkiego, były członek komisji ds. badania wpływów rosyjskich.
Ukraina nie jest dla Rosji żadna zdobyczą. Takiego syfu to maja u siebie aż za dużo. A po drugie to Rosja im to dała za darmo.
Młodzi nie znają..ale tu widzę identyczne POsunięcia jak za komuny..
Szykują się jak na wojnę. Warszawski sąd nie wyznacza terminów po 11 listopada
Kierownictwo Sądu Rejonowego Warszawa-Śródmieście zwróciło się w oficjalnym piśmie do sędziów, aby nie wyznaczali nowych terminów rozpraw w sprawach karnych tuż po Marszu Niepodległości od 12 do 14 listopada – dowiedziała się Niezależna.pl. Sąd szykuje się na lawinę procesów po 11 listopada.
Każdego uczestnika aresztować albo spisać. Być może takie dane mogą się przydać.
Czy tak było w ub roku w czerwcu kiedy zdrajcy maszerowali?
08:48. Co ty masz z tym ustawicznym nazywaniem innych "zdrajcami"? Różne są zdrady, w tym np. małżeńskie i twoja podświadomość robi swoje?Ja tam nie wiem, ale różnie mówią na mieście:)
10:09. Masz rację. Do tego jeszcze udający wzorcowego męża i chrześcijanina,choć nie zawsze mu to wychodzi i jest ogólnopolski śmiech:)