13:07. Oko press, Wyborcza i inne tego typu lewackie szczujnie manipulują takimi lemingami jak Ty. Mnie wolności ani żadnych praw nikt nie odbiera. Obudź się człowieku.
A ty non stop o ciemnym ludzie, zmień płytę, co ty rasista?
11:33-kocham Polskę, kocham wolność, przestrzeganie prawa ale NIE dla poczynań rządu!!!! Czy to jest rasizm????
Musimy nie dopuscic zeby antypolska organizacja ganksterow o nazwie PO powrocila do wladzy Ci ludzie zniszcza Polske
Dzięki wolności masz marsz. Za komuny, maszerowliby z Tobą.
17:17-a w PIS same polskie nazwiska: Kalkstein,Kanthak,Szefernaker,Szreiber,
Ty sobie sprawdź życiorysy czołowych działaczy PO może dowiesz się o ich pochodzeniu, o "karierach" ich rodziców i może wtedy przejrzysz na oczy choć wątpię.
17:23, ty homofob, tęczowy i homofob?
nigdzie nie chodżta bo mgła i jeszcze zabłądzita
19:13-czy ty rozumiesz co to jest homofobia??, To negatywne uczucia, emocje wobec osób homoseksualnych!!!Coś pomieszales, tęczowy i homofobia,???? Czy ty wiesz o czym piszesz? Nie wszyscy na forum są ograniczeni!!! Ale źle trafiłeś, bo ja szanuje wszystkich ludzi niezależne od koloru skóry czy orientacji seksualnej!!! Mnie tylko przeszkadzają autokratyczne poczynania rządu!
Wy macie zryte umysły. Idźcie lepiej począć sobie dzieci. Bedzie lepszy pożytek dla was i dla Ojczyzny. W tę umiejętność matka natura wszystkich wyposażyła mniej więcej jednakowo.
A poczynania rządu sa znakomite wobec tego warcholstwa opozycji. Szacun dla PIS !
Karierowicze nie stawiaja na dzieci i rodzine Sa bezwzgladnie oddani swemu panu
Wczoraj 20:14-skoro cenisz kłamstwo, obłudę, nienawiść do drugiego człowieka, szczucie jednych na drugich, zamiatanie afer i seksafer pod dywan to PIS jest dla Ciebie!! Ale Warchoł to jest w PIS!!! Może napiszesz kto z opozycji siedzi w więzieniu i gdzie? Przecież Ziobro jest wszechmocny! Nie wystarczy opluć kogoś jak to robi PiS a lud w to wierzy ale trzeba przedstawiać dowody i ukarać!!! Jeżeli podobają ci się poczynania rządu, zmierzające do dyktatury,zawłaszczania instytucji państwa, zbierania wolności obywatelskich (chyba,żeby nie rozumiesz o czym piszę) to PIS jest dla ciebie! Brawo ty!!!!!!!!!