Na szczęście. Ale jak dwie staną obok siebie, to ciarki po plecach biegną.
Widać, że tobie upuścili głowę.
Tajniacy, na których narzekają uczestnicy wczorajszych manifestacji, brali udział też w Marszu Niepodległości. Każde wspomnienie o nich wywoływało u lewaków dziki śmiech. Wczoraj mieli szansę ich poznać
Wreszcie przestaną pyskować, że nie wiedzą who is who.
Ta i widziałeś pewnie również lecące race, wyrywane znaki drogowe, kamienie brukowe które przeszkadzały chodzić prawym i sprawiedliwym ............
Za czasów rządów Prawa i Sprawiedliwości my policji przeciwko manifestantom wyprowadzać nie będziemy - tak w grudniu 2015 roku o demonstracjach mówiła Beata Szydło, ówczesna szefowa rządu
Manifestować a robić zadyme to chyba różnica.
Panie ministrze!
Wysłać protestującą młodzież do szkoły i niech nauczyciel z monitora przy tablicy prowadzi lekcje (będąc w domu). Tłok w klasie będzie nie większy, niż na ulicy.
Brawo Londyn!!!
ANI KROKU W TYŁ I NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ TARGOWICĄ BRAWO PiS
Nie zauważyłem wcześniej wpisu gościa z 16:22.
Przychodzi mi na myśl Jr 1,5:
Powołanie Jeremiasza … «Zanim ukształtowałem cię w łonie matki, znałem cię, nim przyszedłeś na świat, poświęciłem cię*, prorokiem dla narodów ustanowiłem cię».
Zatem Stwórca może powiedzieć każdemu z nas: “zanim ukształtowałem cię w łonie matki, znałem cię”.
Resztę pozostawiam dojrzałości twojej wiary.
18:27 co to za bzdury wypisujesz?
Czytać się tego nie da Jeremiaszu w dupę...
Rozumiem. Ty wartości moralne wywodzisz z innych źródeł.
Jajka i koktajle w niedzielę nie zapomnieć.
Tak jest, z jajek jajecznicę sobie na śniadanie przygotować, koktajle z jogurtów oraz malin wypić i na spacerek - do lasu.
ANI KROKU W TYŁ I NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ TARGOWICĄ BRAWO PiS
Błyskawice faszystowskie demolują miasto, a przecież wszystkich czubków wysterylizują szczepionkami przymusowo.