ANI KROKU W TYŁ I NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ TARGOWICĄ BRAWO PiS
Nie no ciebie podobno zostawią, jako element polskiego urojenia.
18.50 W koktajle zaopatrzą się jak ostatnio. W Żabkach flaszek zabrakło. Stwory w damskich ciuchach.
Co za bzdura dziecko nie ochrzczone ląduje na skraju piekieł. "zanim ukształtowałem cię w łonie matki" do momentu ukształtowania nie był jeszcze gotów, tak jest z płodami zanim osiągną pewien rozwój nie mogą przetrwać nawet w obecnym świecie.
Felu czy ty jesteś rzymiankom?
Będzie ciemno
Ja się będę bała
Kto mnie będzie prowadził?
Nie chcę kobiety
Chcę faceta
Zapraszamy wyzwolone kobiety do pracy jako górniczki dołowe, metalurgiczki, walcowniczki, kowalki, śmieciarki, ciecinie, pracowniczki ogólnobudowlane, ocieplaczki styropianem, drwalki, i tak dalej.
MEGASKANDAL: W Brukseli zaczęły się TARGI ŻYWY TOWAREM. Na sprzedaż wystawiane są dzieci
ZAKŁADAM PO RAZ TRZECI TEN SAM WATEK
Pandemia pandemią, ale interes musi się kręcić. Dziś w Brukseli zaczęły się dwudniowe międzynarodowe Targi Dziecięce. Nie, proszę państwa, nie chodzi o targi z produktami dla dzieci. Chodzi o handel dziećmi. Impreza o nazwie Men Having Babies ma charakter obwoźny: we wrześniu odbyła się w Paryżu, w październiku Tajpei, a w grudniu odbędzie w Tel-Awiwie.
Towarem na sprzedaż są dzieci, a kupcami – bogaci homoseksualiści, których stać na wyłożenie od 90 tysięcy do 150 tysięcy dolarów (w zależności od ceny katalogowej) za produkt. W pakiecie jest nie tylko wynajęcie macicy na dziewięć miesięcy, lecz także pomoc prawna, dostarczenie komórek jajowych i nasienia, opłata za przeloty i hotele itd.
Z powodu pandemii targi mają charakter hybrydowy. Część prezentacji odbywa się osobiście, część z powodu pandemii za pośrednictwem internetu. Trzymające się za ręce pary gejowskie zapraszane są do stoisk, przeglądają prospekty, widać, że mają problem z podjęciem decyzji, bo oferta jest bogata. Dzieci do wyboru, do koloru. Można zażyczyć sobie rasę, płeć, kolor włosów lub oczu.
Gość
Dziś, 21:25
https://wpolityce.pl/swiat/525498-w-brukseli-zaczely-sie-targi-zywym-towarem
Kobiety bądźcie dla nas miłe na zimę.
Jak Toto spojrzy dzieciom przy stole w wigilię..eh.. Toto nie Matka..tylko..qucho
Madki lepsze. Wypad pod mops nieroby
A wypad z tego forum przygłupie!