To pisz konkretnie a nie wprowadzasz ludzi w błąd. Zapierdalać za miskę ryżu jest ok? A wypie rdać to już brzydko
ANI KROKU W TYŁ I NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ TARGOWICĄ BRAWO PiS
Czego wymagasz od patologii 11:25 ?
Niczego poza tym, żeby nadal wspierali rząd jak dotychczas.
Coś Ci się pomyliło 12:10. Patologia na ulicy raczej rządu nie wpiera tylko każe wypier....ć.
Nic mi się nie pomyliło. Większość patologii wspiera rząd. To, że chce zmienić termin patologii to trochę słabe z twojej strony.
To raczej Ty zmieniasz terminologię. Dla mnie ludzie przeklinający na ulicach to patologia i tyle. Ktoś, kto na co dzień używa takiego języka jest właśnie patologią, nie zmienisz tego. Co do poparcia dla rządu to ma olbrzymie wśród normalnych rodzin, nie patologii, która jest marginesem.
A ja znam ludzi doktorów, profesorów, kierowników w wielkich korporacjach, właścicieli wielu firm, którzy przeklinają na co dzień. Szczerze? Nieźle sobie radzi ta patologia, wielu ludzi by wiele dałoby być takim marginesem.
Gość 8:19 No ale jak to księża dzieci poniżej 15 roku życia mogą gwałcić a już w protestach o swoją wolność nie mogą uczestniczyć?
PRECZ Z KACZOREM DYKTATOREM
Co za pokolenie...
https://www.facebook.com/ProstozMostu.net/photos/a.785424838270552/2240995459380142/
Jaki trolinng,przecież o to wam chodzi czerwona bolszewio.
Nie jestem z Pisu, więc nie jestem czerwony.
PRECZ Z KACZOREM DYKTATOREM
Precz z lewicowoPOpaprańcową propagandą