Starachowice oczywiście. I skupuje nijakich radnych z innych miast. Polegnie ten jego ruch szybciej, niż mu się wydaje.
Masz przedwyborczą biegunkę założycielu wątku?
To sprawa Starachowic i ten wątek powinien wylądować na starachowickim forum, a nie ostrowieckim.
A radni z Ostrowca w ruchu Materka, to nadal radni w Ostrowcu.
Pisiorki ostrowieckie bardzo chwalili Materka za budżet
Aha. To o to chodzi. No to grillujmy ich.
Super prezydent. Przynajmniej mają dużych pracodawców. Ludzie tam są szczęśliwi. A u nas co? Postawili nam browara
W Starachowicach najbardziej szczęśliwa jest rzesza 860 pracowników zwolnionych ostatnio z firmy MAN i 350 pracowników firmy CERRAD, którzy już otrzymali wypowiedzenia lub otrzymają w najbliższym czasie. Wszystkie twoje wpisy na temat Materka przepojone są taką głęboką madrością, jak gdyby pisało je 10 letnie dziecko specjalnej troski, które żyje w alternatywnej, bajkowej rzeczywistości. Pan prezydent kilka dni temu z ujmującą troską w głosie wypowiadał się w TVN o osobistych dramatach zwolnionych z MANa i ciekawe, co dotąd zrobił, aby ulżyć ich dramatowi? Jak na razie, to z pełnym zaangażowaniem zajmuje się osobistą kampanią wyborczą, z pełnym uśmiechem na twarzy prezentując kolejnych swoich wielbicieli, których udało się upolować.
Ta. Pracowałem w Starachowicach u dużego pracodawcy i wcale nie byłem szczęśliwszy niż jak pracowałem W Ostrowcu czy Kielcach.
Tak gościu 18:48 postawili nam Browara z Owsiakiem. Czupurne to i koszmarne:)
Taaa? A dostało pierwsze miejsce w Polsce.
Tak piszą osoby które nigdy nie pracowały w Starachowicach 18.48.
Trzeba podać liczby. Liczby nie kłamią. Zadłużenie Ostrowca - 0, Starachowic ponad 60 mln, inwestycje 2015-2020 Starachowice ponad 161 mln, Ostrowiec ponad 173 mln. Także nie ma co się podniecac tym ruchem. Kuriozum, że zamiast współpracować, prezydent sąsiedniego miasta idzie na zwarcie z sąsiadem. Pan Materek wg mnie poślizgnie się na tym swoim ruchu. W Ostrowcu szans zero.
Podniecają się tymi Starachowicami od momentu powrotu Mana. I tyle w temacie.
Zadłużenie Ostrowca 0 złotych jest już dawno nieaktualne. Samorząd zaciągnął niedawno kredyty a o spółce gminnej MEC (w ponad 50% samorządu) nawet nie wspominam.
Podaj jakieś źródło. Chciałem poczytać.
Z tym zerowym zadłużeniem Ostrowca jest tak samo jak z budżetem państwa PiS. Budżet wyglada Pieknie, a większość wydatków ukryta w rożnych funduszach… Gorczynski to zdolny naśladowca PiSu. W propagandzie przede wszystkim.
A to juz wiadomo skad "darmowa" komunikacja w starachowicach