Ludzie opamietajcie sie. Przeciez to jest miejsce gdzie mozna cos szybko przekasic. Ma byc zatem czysto, schludnie i szybka obsluga przy kasie. Wystroj jak w kazdym innym miejscu tej sieci na swiecie.
Jest fajnie jak na kombajnie :))))
MNIE NA SAME SŁOWO MCDONALD S NA WYMIOTY SIĘ ZBIERA
A mi na słowo mcdonald wysypuje się kasa na bigmaca :)
Nie ma szajków dlatego daje 1/10. MC bez szejkow mogliby w ogole nie budowac, PORAZKA.
Jak to nie ma !!!!!!!!!!!!!!!???????????????szok to juz podpadli a lody sa?
Lody sa, tanie i dobre.
nie ma szejków? eeeee to ja nie ide, tam sie chodzi na szejki.....
bardzo źle zorganizowany Macdrive.zeby wyjechac po zamówieniu 3ba albo okrążyc całą budę i wyjechać do Focha albo przeciskać sie cieniutkim przejazdem przez parking groszka
nareszcie sklepy pozbędą się starych wędlin i mięsa
Taki sposób traktowania klientów jest częsty: łatwy wjazd - trudny wyjazd, schody ruchome do góry - w dół zwykłe, wjazd na parking darmowy - wyjazd płatny, podpisanie umowy łatwe - zerwanie umowy utrudnione itd.
jak nie ma szejkow jak sa... co wy pierniczycie... nasz mc bardzo ladnie sie prezentuje wewnatrz jak i zewnatrz :P kilce sie chowaja :P:P
to na piechotę idź jak ci przeszkadza przejechanie 200 m to jak narzekanie na pisanie na komputerze że program się włącza 7 sekund to pisz na kartce długopisem.
PYTANIE JEST JEDNO, CZY POWSTANIE JESZCZE JEDEN ??????pewnie tez by mial wziecie ,a komu nie pasi nie musi chodzic i wypisywac glupot w koncu do koscioła nikt nie naganiaa i do dawania na tace a tez ma przeciwników i tez piedziela a maja wybór