Wg wikipedii jest w Ostrowcu planowany Subway, a zamiast drugiego MC wolalbym KFC :P
PRZEWAZNIE TAM GDZIE MC TO I KFC TAK SIE DZIWNIE RAZEM PRZYCIAGAJA
KFC jest drogie i nie wypaliloby w naszym miescie, za to Subway to calkiem dobra sprawa, robione na oczach i dietetyczne i w miare tanie:)
Super, teraz codziennie mogę wcinac loda z polewa karmelowa:-))) najlepsza rzecz w mcd:-)))) - oczywiście według mojego widzi mi się. Kawa tez niezła, chociaż ceny ciut wysokie.
ja się tam nie będę żywił - szanuje swoje zdrowie i pieniądze ;]
a ja tam będę jeść i co
i tak wszyscy wylądujemy w piachu
może ja dłużej poleżę w niej na konsrewantach chowana ;P
Subway to jest cos :) zdecydowanie wole niz jakies plastikowe bulki ze starym miechem z Mc
no cóż, groszek musiał zostać, wiadomo czyj jest ;)
A co wyście nigdy wcześniej w mcd nie byli? :O
kocham mcdonals! a te pracownice, ach... Te rajstopki nóżki w czarnych rajstopkach, mhm. Ich pot mógłbym wąchać codziennie!!!
ty ja też robie w donaldzie,tylko w gumofilcach,po 20 minutach ty padłbyś,tylko ja te gumofilce mam 30 lat i to te same ty idio.nimie
to sie tsm przyjmij wtedy bedziesz mogogl wachac ich nózki
SŁYSZELIŚCIE CO ODSTAWILI Z MCDRIVEM MIAŁ BYĆ DO 2:00 W NOCY. A ZAMIENILI I JEST TYLKO TAK JAK CAŁA RESTAURACJA DO 24:00 BEZ SENSU OBY TO ZMIENILI NA TAK JAK BYŁO ! ! !
Niech ktoś z MC odda mi swoje rajstopki. Ubiorę je:)
Co wy gadacie? ;d Są szejki .
I moim zdaniem to miejsce jest genialne , zamówiłam happy mila i za jakieś pół minuty dostałam ;] Lody są przepyszne , z polewą xd
Fajnie,że jest 2-piętrowy - lepszy niż w Kielcach.A na 2 piętrze są zabawy , super :D
Mnie ogólnie się podoba. Polecam ;p
Ja też jestem oburzony, że zmienili godzinę zamknięcia mcdrive z 2:00 do 24:00 a wy?