Na ul.Kościelnej koło Ideala jest facet co robi fajne meble i tanio. Dorabiał mi szafki do regału , wyszło idealnie.
Zdecydowanie polecam P.Adama z Kościelnej. Świetny fachowiec i ceny ma normalne jak na Ostrowiec.
Ile może kosztować wykonanie takich mebli do kuchni o wymiarach 3mx3m?
od 1 tys. zł za m bieżący za szafki góra i dół nie licząc dodatkowych mechanizmów jak spowalniacze czy inne. tys/m to minimum.
Kup sobie w Castoramie , zapłacisz 10 razy taniej , a i też możesz mieć na wymiar , tylko musisz dokładnie mierzyć.
nam ostatnio wycenili 3.5m bez żadnych dodatków najprostsze na 4900
tommeble na sienkiewicza, ładnie i niedrogo
Ikea. Ja kupiłam za 8 tys z karuzelami, zawiasami Bluma, z szafkami Cargo. Biały lakier. Takie same wykonane przes lokalnego sotolarza wycenione miałam na 12 tys, same szafki. Cargo, kosze, karuzele dodatkowy koszt.
Jesteście Boscy. Castorama albo Ikea a zachwile będzie wątek - znów zwolnienia w Ostrowcu, Brak pracy itd. Ludzie zastanówcie się bo faktycznie za 2 lata zostanie nam jedzie do Ikea albo kupować tylko w Biedronce.
polecam castorame mozna zamawiac na wymiar i jest duzo taniej niz u miejscowych ,,fachowcow" i dodatkowo mila obslugaa
Nie jest Castorama taka cacy jak piszecie - za pieniądze pewnie że jest miło.Wykonanie i wykończenie jest o niebo lepsze np. u pana na Kościelnej.Przyjedzie do domu , doradzi ,zamontuje więc czego chciec.
Na pewno lepiej się przyłoży do roboty i solidniej wykona Pan mający swoją działalność niż masówka w Casto. A dlaczego? Bo takiemu Panu będzie zależało na kliencie i na polecaniu go dalej, bo z tego żyje i z tego je chleb a żeby się utrzymać musi wykonywać swój wyrób bardzo dobrze.