Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Meble kuchenne

Ilość postów: 158 | Odsłon: 33039 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Odp.: Meble kuchenne

Czy oprócz telefonu, to ta firma ma jakiś adres?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

właśnie odebrałam projekt od pana Marka z ANMARu ;o) projekt piękny, cena za całoś podoba mi się bardzo - robiłam rekonesans i wychodziło duuużo drożej. Jak kuchnia będzie zamontowana to dam znac ;o) za 4 tygodnie ;o) już nie mogę się doczekac

Gość_kuchareczka
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Meble kuchenne

miałam dać znać jak będę miała już zamontowaną kuchnię z ANMAR-u...ale zapomniałam. już się w niej zadomowiłam jakiś czas temu i chcę powiedzieć, że jest piękna i funkcjonalna ;o) montaż odbył się zgodnie z umową - duży plus za terminowość. panowie wnieśli, zamontowali (nie zostawili bałaganu jak np.firma od drzwi). jestem bardzo zadowolona a firma jest godna polecenia.

Gość_kuchareczka
          Zgłoś
          Odpowiedz

a widziała pani jaki syf pan Marek za meblami zostawił a jak nie to niech sobie pani kuchareczka zobaczy co z tego zemeble ładne ale jak sie dobrze przyjzec to nie jest tak ładnie a podrugie robi niechlujnie nawet mi świerze ściany poobijał i pobrudził a pożądnie po sobie pozprzątac nie umie trzeba w odkurzacz zainwestowac panie Marku

Gość_niezadowolona
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 160

witam ponownie. podtrzymuję opinię o moim wykonawcy. meble wciąż jak nowe, nic nie odpada, nic nie odłazi ;o) teraz na łazienkę będę polowała ;o)

Gość_kuchareczka
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Przeczytałem państwa opinie o meblach z marketu i tych od stolarza.Nic nie jest za darmo ,te z marketu mja niska cene bo :produkowane seryjnie ,,wymiary tak dobierane aby odpadów było minimum-logiczne że cena niższa .Co do materlałów to ...dyskutowałbym.Market musi na czymś zarobić.

Gość_mirek w
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

polecam ANMAR - twoje meble tel.664494469.

W czwartki i soboty można obejrzeć ich meble na parkingu przed targowiskiem miejskim. W takim aucie dostawczym mają wystawkę.

Ja jestem zadowolony bo cena rozsądna, moja żona szczęśliwa (i nie gdera, że szafki po babci...), więc ogólna harmonia nastała.

Gość_sonik
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ha,Ha, Ha.... dziwnie to wygląda jak nagle tyle "zadowolonych klientów" robi reklamę jednej firmie, wygląda to nie tyle dziwnie co śmiesznie.Zgadzam się z opinią że prawdziwych stolarzy jest bardzo mało, to co teraz jest na rynku to żenada, pełno jest tzw. składaczy mebli(wkrętarka, wiertarka, samochód i ot cały warsztat) a ponad to są to osoby w większości pracujący po godzinach i na czarno więc koszty ich pracy są o wiele niższe niż firm prowadzących normalną działalność i odprowadzających podatki, zus-y, vat-y, więc stąd biorą się pewnie różnice z wycen mebli i usług. Tylko zauważmy zasadniczą różnicę, że od firmy można żądać reklamacji, a od tzw.składaczy mebli, co można żądać? nic....., a najczęściej nie odbierają telefonu i tyle można od nich zyskać.

Gość_Gość_MAL
        Zgłoś
        Odpowiedz

czy ktoś słyszał może o firmie(i tu nie wiem czy dobrze zapamiętałam jej nazwę) KOMAR-jakoś tak. Znajomi znajomych wspominali coś o tej firmie, mówili że tanio ale nie do końca cena idzie z jakością.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Romar chyba a nie Komar:)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

może i ROMAR, czy ktoś słyszał coś o tej firmie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

Może to wyglądać dziwnie albo i nie, ale wystarczy poprosić klienta o wpis na forum - jeśli ma ochotę to się wypowie.

Wiertarka, wkrętarka, samochód - bez tego ani nie dowiozą ani nie zamontują. Zgadzam się z opinią, iż na rynku jest dużo tzw. składaczy po godzinach, mebli zakupionych w postaci paczek(!) Faktycznie czego żądać...nic.

Ale jak firma podpisuje z klientem umowę i wystawia rachunek, to tak jak na każdy zakupiony towar przysługuje 2 lata gwarancji.

Skoro firma działa legalnie - jest zarejestrowana, płaci podatki, zus-y, itp. to różnica w wycenie usług i mebli wynika...no cóż staramy się być konkurencyjni.

anmartwojemeble
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jaka opinie ma p. Lukasz Pastuszka ? Chce wymienic meble kuchenne i jestem po wstepnej rozmowie lecz jeszcze do konca sie nie zdecydowalam .

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

mam pytanie, czy ktoś z Was robił w Ostrowcu meble kuchenne na wymiar w stylu retro / kolonialnym/ vintage? Bardzo proszę o opinie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Zaraz polecą same autoreklamy,poczekaj jeszcze chwilę hue hue hue :p

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Niech i tak będzie, chciałabym wiedzieć chociaż kto robi takie meble w Ostrowcu, lepiej tu niż jeździć po całym mieście i pukać do każdej firmy z osobna z tym samym pytaniem.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ale masz problem,nie wiesz do czego służą google?Mało masz takich w Ostrowcu firm?Eltop,Dominik na Sienkiewicza,Cielecki na Reja i cała masa innych

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Tak mam problem, bo na żadnej ze stron internetowych( a i nie wszyscy je mają) pisze, czy robią takie kuchnie.

Także chciałbym jeśli pozwolisz tutaj mógł się wypowiedzieć, ktoś kto takie kuchnie robi lub kto sobie taką kuchnię zamawiał i u kogo.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę