Czy oprócz telefonu, to ta firma ma jakiś adres?
właśnie odebrałam projekt od pana Marka z ANMARu ;o) projekt piękny, cena za całoś podoba mi się bardzo - robiłam rekonesans i wychodziło duuużo drożej. Jak kuchnia będzie zamontowana to dam znac ;o) za 4 tygodnie ;o) już nie mogę się doczekac
miałam dać znać jak będę miała już zamontowaną kuchnię z ANMAR-u...ale zapomniałam. już się w niej zadomowiłam jakiś czas temu i chcę powiedzieć, że jest piękna i funkcjonalna ;o) montaż odbył się zgodnie z umową - duży plus za terminowość. panowie wnieśli, zamontowali (nie zostawili bałaganu jak np.firma od drzwi). jestem bardzo zadowolona a firma jest godna polecenia.
a widziała pani jaki syf pan Marek za meblami zostawił a jak nie to niech sobie pani kuchareczka zobaczy co z tego zemeble ładne ale jak sie dobrze przyjzec to nie jest tak ładnie a podrugie robi niechlujnie nawet mi świerze ściany poobijał i pobrudził a pożądnie po sobie pozprzątac nie umie trzeba w odkurzacz zainwestowac panie Marku
witam ponownie. podtrzymuję opinię o moim wykonawcy. meble wciąż jak nowe, nic nie odpada, nic nie odłazi ;o) teraz na łazienkę będę polowała ;o)
Przeczytałem państwa opinie o meblach z marketu i tych od stolarza.Nic nie jest za darmo ,te z marketu mja niska cene bo :produkowane seryjnie ,,wymiary tak dobierane aby odpadów było minimum-logiczne że cena niższa .Co do materlałów to ...dyskutowałbym.Market musi na czymś zarobić.
polecam ANMAR - twoje meble tel.664494469.
W czwartki i soboty można obejrzeć ich meble na parkingu przed targowiskiem miejskim. W takim aucie dostawczym mają wystawkę.
Ja jestem zadowolony bo cena rozsądna, moja żona szczęśliwa (i nie gdera, że szafki po babci...), więc ogólna harmonia nastała.
Ha,Ha, Ha.... dziwnie to wygląda jak nagle tyle "zadowolonych klientów" robi reklamę jednej firmie, wygląda to nie tyle dziwnie co śmiesznie.Zgadzam się z opinią że prawdziwych stolarzy jest bardzo mało, to co teraz jest na rynku to żenada, pełno jest tzw. składaczy mebli(wkrętarka, wiertarka, samochód i ot cały warsztat) a ponad to są to osoby w większości pracujący po godzinach i na czarno więc koszty ich pracy są o wiele niższe niż firm prowadzących normalną działalność i odprowadzających podatki, zus-y, vat-y, więc stąd biorą się pewnie różnice z wycen mebli i usług. Tylko zauważmy zasadniczą różnicę, że od firmy można żądać reklamacji, a od tzw.składaczy mebli, co można żądać? nic....., a najczęściej nie odbierają telefonu i tyle można od nich zyskać.
czy ktoś słyszał może o firmie(i tu nie wiem czy dobrze zapamiętałam jej nazwę) KOMAR-jakoś tak. Znajomi znajomych wspominali coś o tej firmie, mówili że tanio ale nie do końca cena idzie z jakością.
Może to wyglądać dziwnie albo i nie, ale wystarczy poprosić klienta o wpis na forum - jeśli ma ochotę to się wypowie.
Wiertarka, wkrętarka, samochód - bez tego ani nie dowiozą ani nie zamontują. Zgadzam się z opinią, iż na rynku jest dużo tzw. składaczy po godzinach, mebli zakupionych w postaci paczek(!) Faktycznie czego żądać...nic.
Ale jak firma podpisuje z klientem umowę i wystawia rachunek, to tak jak na każdy zakupiony towar przysługuje 2 lata gwarancji.
Skoro firma działa legalnie - jest zarejestrowana, płaci podatki, zus-y, itp. to różnica w wycenie usług i mebli wynika...no cóż staramy się być konkurencyjni.
Jaka opinie ma p. Lukasz Pastuszka ? Chce wymienic meble kuchenne i jestem po wstepnej rozmowie lecz jeszcze do konca sie nie zdecydowalam .
mam pytanie, czy ktoś z Was robił w Ostrowcu meble kuchenne na wymiar w stylu retro / kolonialnym/ vintage? Bardzo proszę o opinie.
Zaraz polecą same autoreklamy,poczekaj jeszcze chwilę hue hue hue :p
Niech i tak będzie, chciałabym wiedzieć chociaż kto robi takie meble w Ostrowcu, lepiej tu niż jeździć po całym mieście i pukać do każdej firmy z osobna z tym samym pytaniem.
Ale masz problem,nie wiesz do czego służą google?Mało masz takich w Ostrowcu firm?Eltop,Dominik na Sienkiewicza,Cielecki na Reja i cała masa innych
Tak mam problem, bo na żadnej ze stron internetowych( a i nie wszyscy je mają) pisze, czy robią takie kuchnie.
Także chciałbym jeśli pozwolisz tutaj mógł się wypowiedzieć, ktoś kto takie kuchnie robi lub kto sobie taką kuchnię zamawiał i u kogo.