Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Meble kuchenne

Ilość postów: 158 | Odsłon: 33044 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Meble kuchenne

Żadna reklama Door System, ja pytałam o tą firmę i dzięki że mi nazwę przypomnieliście, bo robiłam w swoim pierwszym domu kuchnię u tego Pana i byłam bardzo zadowolona , a teraz znów będę robić w nowym domu i chciałam uderzyć do niego tylko nazwy nie pamiętałam, a zdziwiłam się, że już na Alei J.P nie ma. Kiedyś miał punkt koło targowicy też, więc tam będę musiała podjechać.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Właśnie o Dominiku słyszałam dużo, a raczej same pozytywne opinie, ile liczy sobie za metr kuchni z MDFu?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 75

Odp.: Meble kuchenne

Niestety firmy door system już nigdzie nie znajdziesz, wiem to z dokładnego źródła. Szukając dobrej firmy zapytaj o gwarancje na fronty i na okucia. Rzadko kto da gwarancje na fronty 5lat. ja obeszlam wszystkie firmy i tylko 1 firma tyle mi dawała. A jeśli chcesz kuchnie na dłuuuugi czas to nie pozwól sobie "wcisnąć" okuć FGV czy GTV po 1 roku użytkowania zaczną skrzypieć i zawiasy opadać. Polecam firme BLUM, Hettich i Rejs. Ja kuchnie mam złożona z Blum i Rejs. polecam. juz 4 lata i wszystko chodzi niezawodnie.

Gość_wow
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Widze ze znamy sie na rzeczy, ale oprócz firmy z Samsonowicza 5lat gwarancji na fronty daje również pan Tomasz z ul. Sienkiewicza 26, ceny przystępne, wykonanie więcej niż solidne, polecam

Gość_malykubanczyk
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gwarancje na fronty udziela producent a nie wykonawca mebli.99% składaczy mebli w Ostrowcu robi fronty tych samych producentów,więc 99% wykonawców daje gwarancje na tyle lat.Jak nie wiecie to nie piszcie głupot

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 165

Mało wiesz

Gość_Tomek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 126

Koło targowicy na Furmańskiej było kiedyś Ost-Mebel. Teraz mają punkt przeniesiony na Jana Pawła w pawilonach naprzeciw bazarku na Ogrodach.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 76

Gość z 8.33 nie robię reklamy firmy door system bo ona juz nie istnieje. a jak Cie temat nie ciekawi to zmień wątek. Może wszyscy Ci co ciagle narzekaja założa swoj wątek co? I dali możliwość dowiedzenia sie zainteresowanym wszystkiego co jest potrzebne przy podjęciu poważnej decyzji związanej z zakupem mebli. Nie zaśmiecajcie wątków. Nie mają nic sensownego do powiedzenia a najwiecej sie udzielają. MASAKRA!!!!! Załóż swój wątek jak Ci sie nudzi.

Gość_wow
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dominik jest super

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 78

popieram Dominik jest ok

Gość_gosciu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kogo wybrać do zrobienia kuchni:

1. Dominik z Sienkiewicza

2. Serafin z Samsonowicza

3. Cielecki z Reja.

Bardzo proszę o poparte własnym doświadczeniem opinie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 79

Niestety Dominik bardzo obniżył jakość swoich usług,meble składane jakby z odpadków płyt.Cena może niższa,ale zupełnie nie adekwatna do jakości.Meble robił super,ale kiedyś,teraz nie polecam.Byle jak,niedokładnie,niesolidnie,płyty połączone z kilku odpadków ponaklejane na to jakieś listwy co okropnie wygląda.

Gość_Maciek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Maciek, to Twoją kuchnię Dominik tak zrobił, czy słyszałeś/widziałeś u kogoś?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Piszecie o konkurencyjnych cenach u Dominika, orientuje się ktoś jakie są u niego widełki cenowe za metr kuchni z MDFu?

Aha i gdzie znajdę te firmy Blum czy Rejs?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Blum i Rejs to są producenci zawiasów i prowadnic np do szuflad,koszy itp...W każdej firmie,która robi meble są dostępne elementy tych firm.Przynajmniej powinny bo to podstawa.Ceny nie wiem,ja jak chodziłem ze 2 lata temu to chyba ok średnio tysiąca wychodziło za mb.Ale jeżeli sobie zażyczysz np zawiasów czy prowadnic blum czy innych tych najdroższych to na bank cena będzie wyższa.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 85

Blum i Rejs (ten drugi według mnie mocno przereklamowany)to podzespoły na jakich możesz zlecić wykonanie mebli. Są to producenci szuflad, zawiasów, koszy i innego wyposażenia do produkcji mebli. Co do Pana Dominika a w zasadzie to jego synów również słyszałem że teraz jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. Ceny u każdego inne ale wszystko zależy od jakości użytych do produkcji materiałów. Blat blatowi nie równy tak samo jak fronty z wyglądu na pierwszy rzut oka to samo a materiały zupełnie inne jeśli chodzi o trwałość itd. Za dobre meble niestety trzeba zapłacić i najlepiej zamówić w firmie która ma doświadczenie a nie będzie się uczyć na twojej kuchni. Szukaj firmy która nie zniknie za rok czy dwa bo wtedy ciężko będzie z gwarancją lub ewentualnymi doróbkami. Niestety takich firm z tradycjami, doświadczeniem i odpowiednim zapleczem technicznym jest góra z 4-5 w Ostrowcu. A już prawdziwych (dobrych) stolarzy to może ze dwóch.

Gość_Mirek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 86

Meble takie robi się na lat 10-20,każdy chce najlepsze materiały (oczywiście takie są najdroższe-jak np prowadnice do szuflady najtańsze kosztują parę zł a bluma dochodzą i do 200zł za sztukę-wystarczy poczytać na forach stolarskich jakich w internecie nie brakuje),solidne wykonanie,gwarancje najlepiej dożywotnią,ale żeby zapłacić za te meble najlepiej 200zł za mb z robocizną,albo i jeszcze taniej,jak za segment do samodzielnego zmontowania w castoramie.No ludzie kochani,nie da się mieć najwyższej półki za pół darmo.Jakość kosztuje.Ale macie te 10-20 lat świętego spokoju a nie wymiana mebli po 2 latach użytkowania.Stolarze też nie robią charytatywnie,tylko mają do utrzymania rodziny,do opłacenia składki,zusy,podatki,skarbówkę,lokal...Czy wy w waszej pracy też robicie za darmo?Zanim podejmie się decyzję o takich meblach to naprawdę sporo trzeba przemyśleć.I nie zamawiajcie kota w worku,u pseudo stolarzy co to nawet firmy nie mają,bo jak coś wam się stanie po zapłaceniu za kuchnię to możecie ponieść podwójne koszty,bo człowieka co kuchnie zamontował już nie znajdziecie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 87

Firma, która stosuje akcesoria z firm Rejs i Blum to firma znajdująca sie na ulicy samsonowicza 16 - serafin.

Gość_wow
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -