Wszystkie firmy z meblami mają w swojej ofercie blumy,rejsy,peki,i inne.Wystarczy zapytać a nie robić sobie darmowe reklamy :)
firma, ktora ma akcesoria z firm Rejs i Blum to firma serafin, maja biuro i magazyn na ul samsonowicza 16, wiem bo u nich kupowalam kuchnie i szafe w zeszlym roku.
gość wow,poczytaj swoje wpisy,widać,że sama reklamujesz tę firmę bo już się sama pogubiłaś z tym,co piszesz.Każda firma z meblami ma te akcesoria,w wielu byłem osobiście i w żadnym sklepie nie mieli z tym problemu :) Więc nie pisz bzdur,że tylko ta firma ma to w ofercie.Z darmową reklamą powinnaś uderzyć w dział ogłoszenia :) Poczytaj swoje wpisy hehe autoreklama jak nic :) Czyżbyś cierpiała na nadmiar wolnego czasu?
Panie wow a w zasadzie chyba panie S. stara się pan odzyskać zaufanie i markę tu na forum? Czyżby jednak chcieli Pana zlicytować? A może pracownicy, kontrahenci, i klienci i upominają się o swoje? Czekamy na odpowiedz.
anty-wow,ale pojechałeś :) Może jakieś szczegóły?Ale też uważam,że od reklamy jest dział ogłoszeń,takie podszywanie się pod zadowolonych klientów jest żałosne i dziecinne
jaka reklama? no prosze Was myślicie, że wlasciciel tej firmy nie ma nic lepszego do roboty tylko sie w taki sposób reklamować? Napisałam po prostu odpowiedz na kilka pytań bo sama w tej firmie zamawiałam kuchnie, 2 szafy i 2 komody. Jedna na przedpokój a druga do małego pokoju, komody do sypialni. Wątek został zalożony po to, żeby zebrac opinie o naszych ostrowieckich stolarzach wiec polecam firme z której jestem zadowolona. W przyszlym roku planuje przeprowadzke i mam zamiar znowu skorzystac z usug tej firmy bo jestem zadowolona. Co do cen to ja za swoja szafe do pokoju i za 2 komody zaplacilam 5 tys. szafa jest 3 dzrwiowa z fajnym łukiem ktory łączy płyte z lustrem srebrnym.
Panie S. niech już przestanie Pan brnąć w tę farsę i zamknie temat milczeniem nim bardziej się Pan pogrąży.Żaden,nawet najbardziej zadowolony klient nie broniłby się tak bardzo rękami i nogami.Jest to tylko i wyłącznie autoreklama i nic poza tym.
to nie jest auto reklama... wątek jest po to zalozony zeby ktos uzyskal informacje na temat firm w naszym miescie istniejacych. wiec ja tylko polecilam firme u ktorej wykonywalam meble. Chciala bym jakos udowodnic ze jestem klientem ale nie ma sensu bo jak zawsze znajdzie sie jakas osoba ktora za kazdym razem bedzie mowic ze to auto reklama. i widze ze tak jest w kazdym watku gdzie ktos sie pyta o porade. a skoro zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie ciagle mowil ze tu sa same reklamy to ludzie idzcie polazic po sklepach i pytajcie o ceny a nie twórzcie takich watkow!!
W kazdym watku ktory bym nie czytala zawsze jest ktos kto albo chamsko odpowiada albo ciagle kogos krytykuje. Nudzi sie chyba takim osobom.
WoW a jak ceny w tej firmie Serafin?
a co to za akcesoria markowe do kuchni co polecacie?
Nie akcesoria do kuchni,tylko producentów zawiasów do drzwiczek w szafkach i prowadnic do szuflad.U mnie są np wszystkie z firmy blum (www.blum.pl) i jestem bardzo zadowolona.Fakt,że przy 9 szufladach,sporej ilości drzwiczek i 2 dużych cargach koszt kuchni wzrósł chyba o prawie 3 tys,ale jestem spokojna,że najbliższe 20 lat będą mi służyć.Kuchnię mam 5 rok i wszystko działa jak nowe.Ale np mąż sam na allegro chyba patrzył,to zwykła prowadnica kosztowała chyba z 10zł,kpl do szuflady z obciążeniem do chyba 50kg już coś ok 200zł.Nie wiem ile liczył pan od kuchni,bo miałam kwotę za całą kuchnię a nie za pojedyncze elementy.
Sami zresztą popatrzcie np na allegro,że są carga do szafek za 50zł ale i są za 2 tys,więc na samych tego typu elementach można dużo drożej zapłacić niż jak pisze większość ok tysiąca za metr.Fronty mam z firmy brw,chyba też większość sklepów robi tego producenta,mdf foliowany i też na razie nic się nie dzieje,nie odłazi nigdzie.Najlepiej mieć projekt kuchni,wiedzieć z jakich materiałów ma być kuchnia i wtedy połazić po sklepach i pozostawiać ksero do wyceny.Wtedy wszyscy wyceniają jedną kuchnie a nie każda firma co innego i potem ploty odnośnie cen się robią :)
u mnie i u mojej ciotki robił kuchnie p.Dominik i wszystko wyszło super. nie ma żadnych odpadków itp więc ktoś tu chyba chce dopiec konkurencji.
Niestety podtrzymuję zdanie o tym,że p.Dominik obniżył jakość.Widziałem kuchnię i szafy u kumpla (po sąsiedzku) i tak jak u mnie np bok szafy jest z jednego kawałka płyty,tak u kolegi jest z 2 kawałków płyty a na łączeniach naklejone są po prostu wąskie paski z płyty pilśniowej.Płyta wycięta pod rurkę cięta jakby przez przedszkolaka,również obklejona jakąś płytą pilśniową,całość wykonania kiepskie i wizualnie brzydko.Stąd moje przypuszczenia,że elementy są z odpadków,bo normalnie wykorzystana byłaby cała płyta a nie kawałki.Parę ładnych lat temu,nie p.Dominik,jeszcze chyba sam robił u ciotki i nie można bylo nic zarzucić
Anka a ile za metr kuchni Wam wyszło?
No właśnie dla mnie to dziwne, że ktoś pisze, że miał kuchnię z odpadków zrobioną, no chyba, że sam sobie skleił i jeszcze pewnie za to zapłacił:/ bezsensu
a jakie macie zdanie o Panu Wasku??
Ktoś wyżej pisał,że nie poleca,chyba że chcesz się przekonać na własnej skórze :)
i tak juz sie potwierdziło u kilku osub ze firma anmar robi niechlujnie i meble nie wyregulowane oj duzo pisac
Pan Wasek u mnie robił meble. Niezwykle solidny człowiek, staranny i ceny też ma umiarkowane. Polecam.